PODGORIČANKA TVRDI: Prvo me je čupala za kosu, zatim udarila šakom, a onda ubola nožem - Volim Podgoricu

PODGORIČANKA TVRDI: Prvo me je čupala za kosu, zatim udarila šakom, a onda ubola nožem

Podgoričanka Miljana Petranović (26) tvrdila je juče u tužilaštvu da ju je dugodišnja prijateljica Jovana Krivošija (23) prvo čupala za kosu, zatim udarila šakom, a nešto kasnije i ubola nožem.

Petranovićeva je juče saslušana u podgoričkom Višem tužilaštvu, u postupku koji se protiv Krivošije vodi zbog pokušaja ubistva.

Zastupnik dvadesetšestogodišnjakinje, advokat Damir Dado Lekić “Vijestima” je kazao da je Petranović pred tužiteljkom Lepom Medenicom detaljno ispričala šta se dogodilo  10. septembra, oko tri sata iza ponoći u kući Krivošije u  naselju Donja Gorica.

“Navela je da je  otišla kod svoje dugogodišnje drugarice Jovane po svoje stvari, te da se Jovana u jednom trenutku iz čista mira uznemirila,  da je počupala za kosu i zadala joj  udarac zatvorenom šakom u predjelu potiljka. Rekla je da je bila zatečena i da se preplašila”, kazao je Lekić.

Advokat objašnjava i da je Petranovićeva tužiteljki ispričala da je prva posegnula za nožem kojim je povrijeđena:

“Rekla je da je, kako bi spriječila dalji fizički kontakt, izvukla nož koji nosi od ranije zbog lične bezbijednosti zbog turbulentnih ljubavnih veza i skorašnje pljačke njihove kuće. Da ga je samo pokazala  i uperila prema plafonu”.

Dvadesetšestogodišnjakinja je pred tužiteljkom tvrdila da joj je  Krivošija uzela nož iz ruke “jer je znala i vidjela da joj istim neće nauditi”.

“Nakon toga je izašla napolje kako bi uzela stvari koje je Krivošija prethodno bacila kroz prozor. Dok je tražila stvari, vidjela je kako Jovana izlazi iz kuće sa nečim u ruci i viče da  će joj polomiti auto. Tada joj je i zadala dva udarca nožem u tijelo”, kazao je Lekić.

Dodao je da je njegova branjenica tužiteljki rekla da ostavlja mogućnost da Krivošija, ako se nagodi sa tužilaštvom, zaključi sporazum o priznanju krivice.

Vijesti

1 komentar

  1. Hello, you used to write wonderful, but the last several posts have been kinda boring… I miss your super writings. Past several posts are just a little bit out of track! come on!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com