Home / NOVOSTI / Društvo / Evo do kada neće biti noćnih vozova do BG
FOTO: Ilustracija

Evo do kada neće biti noćnih vozova do BG

Noćni međunarodni vozovi na relaciji Beograd -Bar neće saobraćati narednih mjesec dana, saopšteno je iz ŽPCG.

“Zbog radova na pruzi Beograd- Vrbnica , od 15/16. oktobra do 15/16. novembra 2017. godine neće saobraćati brzi međunarodni voz koji polazi u 16:50 časova iz Bara za Beograd, kao i voz koji polazi u 20:17 časova iz Beograda za Bar”, saopštili su iz preduzeća “Srbija voz”.

Iz ŽPCG kažu da su im ponudili da učestvuju u troškovima saobraćaja noćnog voza ali da su iz ,,Srbije voza“ ostali pri svome- prekid saobraćaja noćnih međunarodnih vozova u pomenutom periodu.

Dnevni međunarodni “InterCity” voz na relaciji Bar-Beograd-Bar će saobraćati po redovnim polascima, i to u 07:10 časova iz Bara, odnosno u 08:10 časova iz Podgorice.

Iz Beograda je polazak u 09:10 časova, sa presijedanjem i obezbijeđenim aternativnim prevozom autobusom između stanica Valjevo-Vreoci u oba pravca.

Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica obezbijedio je u dnevnoj ponudi prevoz putnika u klimatizovanim kolima i vagon restoranu na relaciji Bar-Valjevo-Bar.

“Uspostavljanje redovnog željezničkog putničkog saobraćaja na pruzi Beograd-Bar-Beograd očekuje se od 15. novembra ove godine”, istakli su oni.

Check Also

LJUDI SE UMALO NISU ONESVIJESTILI Ivanku su spremali da sahrane, a ćerka je zatražila da se otvori sanduk. Uslijedio je ŠOK

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *