DA LI STE MEĐU NJIMA? Ove dame zbunjuju komplimenti… - Volim Podgoricu

DA LI STE MEĐU NJIMA? Ove dame zbunjuju komplimenti…

Nekim znakovima itekako laska kad im drugi upute kompliment pa ga primaju sa širim osmijehom i samopouzdanim “Znam, hvala!”, dok drugi ne mogu pojmiti da je nešto vezano uz njih zaista vrijedno hvale jer stalno propitkuju svoje postupke i stvaraju sebi nove nesigurnosti.

Dame rođene u znaku Jarca, Djevice, Raka i Blizanaca ne umiju da prime kompliment.

ŽENA RAK

Račice su pune emocija pa im zna biti jako neprijatno kad im stranac ili, još gore, osoba koja im se sviđa, u javnosti uputi kompliment. U tim situacijama pokušaće izgledati nezainteresovano, čisto kako bi prikrile crvenilo na obrazima, mucanje i stanje vrhunske smušenosti koje bi im se od nelagode moglo odvijati u glavi. Vole komplimente i drago im je čuti pohvalu, ali jednostavno ne znaju kako da reaguju.

ŽENA DJEVICA

Ovo će vam možda zvučati čudno jer Djevice pršte od samopouzdanja, a komplimente loše primaju jer u većini slučajeva pretpostavljaju da nisu tačni i iskreni. Kako bi im neko mogao reći da imaju lijepu frizuru kad mogu nabrojiti tačno tri stvari zbog kojih nije savršena, ili uputiti kompliment vezan za prezentaciju kad su svjesne sitne pogreške koju su napravile pri iznošenju završnih argumenata? Ove žene perfekcionizam sprečava da prime kompliment s raširenim rukama i na tome bi valjalo da porade.

ŽENA JARAC

Jarčevi se često smatraju hladnima i nemilosrdnima, ali to nije istina, barem ne na emotivnom polju. Žene rođene u ovom znaku poprilično su nesigurne u sebe pa ne mogu da vjeruju da drugi smatraju kako izgledaju predivno ili da su nešto napravile besprijekorno. Nije stvar u tome da ne žele čuti lijep kompliment, jednostavno misle da se šalite.

ŽENA BLIZANAC

Ženske Blizance komplimenti zbunjuju jer ne znaju kako odgovoriti na njih. Treba li uzvratiti istom mjerom? Nasmijati se i otići? Objasniti zašto je to zbog čega su primile kompliment zaista tako dobro? Dok žene Blizanci vode unutarnji monolog, osobe koje su im uputile lijepu riječ i same bi se mogle izbezumiti!

100posto.hr

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com