Jadran u grupnoj fazi Lige šampiona! - Volim Podgoricu

Jadran u grupnoj fazi Lige šampiona!

Vaterpolisti Jadrana pobijedili su Marsej 9:7 u revanšu plej ofa za Ligu šampiona i izborili plasman u grupnu fazu elitnog evropskog takmičenja.

Novljani su i u prvoj utakmici u Francuskoj slavili 7:6, pa su zasluženo obezbijedili mjesto u društvu najboljih timova Starog kontinenta.

Jadran je dobro počeo utakmicu, poveo 3:1, ali je Marsej uspio da preokrene na 4:3, da bi Rus Merkulov pred kraj druge četvrtine izjednačio na 4:4.

Tokom posljednje dvije četvrtine domaći tim kontrolisao je zbivanja u bazenu, iako je Marsej sa našim reprezentativnim golmanom Milošem Šćepanovićem konstantno prijetio crnogorskom prvaku.

Najefikasniji u taboru Jadrana bili su Merkulov sa tri, dok su Petković i Ukropina bili dvostruki strijelci.

U taboru Marseja po dva pogotka upisali su Kovačević i Vukićević.

www.cdm.me

3 komentara

  1. You have remarked very interesting details! ps decent website. “Pray To ask that the laws of the universe be annulled in behalf of a single petitioner confessed unworthy.” by Ambrose Gwinett Bierce..

  2. When I originally commented I clicked the -Notify me when new surveys are added- checkbox and already when a comment is added I purchase four emails sticking with the same comment. Can there be by any means it is possible to get rid of me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com