Seminar trenerima po metodologiji najprestižnijeg programa - Volim Podgoricu

Seminar trenerima po metodologiji najprestižnijeg programa

U trening kampu FK Budućnost u naredna dva dana će renomirana kompanija „Coerver® Coaching” održati pormotivni seminar za trenere u mlađim fudbalskim kategorijama.  „Coerver® Coaching” je svjetski lider u tehničkoj obuci fudbalera sa tradicijom dugom 33 godine, i licencirana je u 45 zemalja na svim kontinentima, kao jedinstveni predstavnik „Coerver®” metoda (vodećeg svjetskog metoda u obuci fudbalskih vještina).

„Coerver® Coaching” ima preporuke UEFA i FIFA,  i  glavni je partner Fife u projektu „Football for Hope”. U dosadašnjim iskustvima te kompanije je saradnja sa preko 20 najvećih svjetskih nacionalnih fudbalskih saveza (Njemačka, Francuska, Engleska, Holandija…), kao i sa preko 50 svjetskih klubova (Bajern, Milan, Arsenal, Mančester Junajted, Real Madrid, Benfika, Glazgov Rendžers…).

Globalni cilj te kompanije je podizanje kvaliteta i nivoa stručnog rada sa trenerima svih nivoa kao i podizanje nivoa rada sa djecom na svim nivoima kroz priznati „Coerver®” metod.

Projekti koje kompanija sprovodi podrazumijevaju saradnju sa klubovima od „grassroots“ (početni nivo) do najvećeg profesioanlnohg nivoa, saradnja sa fudbalskim savezima, centrima za edukaciju trenera, organizacijama fudbalskih trenera, fakultetima i visokim školama za obrazovanje trenera, kao i organizaciju specijalnih akademija za obuku djece po „Coerver®” metodi.

„Od ove godine „Coerver® Coaching Srbija” je dobila licencu za rad i na teritoriji Crne Gore, i prva njena akcija biće dvodnevni seminar koji počinje danas u centru Budućnosti”, stoji u saopštenju koje su potpisali Renato Pirša, tehnički direktor „Coerver® Coaching” za Srbiju, Makedoniju i Crnu Goru i Boris Petrović, direktor „Coerver® Coaching Crna Gora”.

Vijesti

2 komentara

  1. Excellent weblog right here! Additionally your website a lot up fast! What host are you the use of? Can I am getting your associate hyperlink on your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com