HOROSKOP ZA 22. OKTOBAR: Škorpijama se svi mješaju u vezu - Volim Podgoricu

HOROSKOP ZA 22. OKTOBAR: Škorpijama se svi mješaju u vezu

OVAN

POSAO: Dobro se osećate u svom radnom okruženju. Uspeli ste da rešite sve ono što vas je brinulo i sada ste mnogo opušteniji. Ovaj nedeljni dan vam protiče sasvim mirno bez velikih stresova i obaveza.

LJUBAV: Nema razloga da se brinete, voljena osoba deli iste želje za zajedničku budućnost kao i vi. Pred vama je jako dobar period tokom kog ćete uspeti da se dodatno zbližite i da dođete do realizacije planova.

ZDRAVLJE: Hronični problemi kojima ste skloni bi danas mogli da budu naglašeni kod vas. Pogotovo povedite računa ako inače imate tegobe za povišen krvni pritisak, redovno proveravajte stanje na ovom polju.

BIK

POSAO: Možete očekivati pozitivnu situaciju na poslovnom planu, postepeno ostvarujete svoje ideje. Zadovoljni ste jer smatrate da ste napravili veliki pomak u odnosu na situaciju kakva je bila ranije.

LJUBAV: Moguće je da ste sebi priznali neke greške koje ste pravili na ovom polju i sada ste spremni da se menjate na bolje. Važno je da ste doneli odluku i da ste sigurni u nju, sada će sve ići lakše.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi redovne kontrole. Prevencija je u svakom slučaju veoma važna, a vi umete ponekad malo da se ulenjite po tom pitanju. Važno je da proverite da li je sve na svom mestu.

BLIZANCI

POSAO: Povedite računa o boljoj organizaciji ako želite da završite sve svoje obaveze na vreme. Imate šansu da iskoristite ovaj dan za još nešto osim posla ali samo ako lepo budete budete posložili svoje obaveze.

LJUBAV: Došao je trenutak da sa voljenom osobom razgovarate o problemima koje ste imali i da nađete zajedničko rešenje i kompromis. Moguće je da ćete konačno uspeti da pomirite neke razlike koje su vas razdvajale.

ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi su mogući. Nervozni ste i napeti, pa ste zbog toga podložni tegobama vezanim za varenje na prvom mestu ali i za nesanicu, napetost u mišićima, malaksalost…

RAK

POSAO: Povoljan dan za vas! Možete da očekujete priliku da unovčite neku od svojih dobrih ideja. Pred vama je prilika da dođete do materijalne koristi i da značajno poboljšate svoje finansije.

LJUBAV: Vaše ponašanje deluje veoma promenljivo i voljena osoba nije sigurna da li može da se osloni na vas. Pokažite joj da može i da ste tu za nju bez obzira na okolnosti koje se uvek mogu menjati.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike u ishrani i stilu života. Ako želite da sačuvate dobro stanje na polju zdravlja, onda je neophodno da se malo više posvetite tome da stvarate zdravije navike pre svega u ishrani.

LAV

POSAO: Rešili ste da stavite tačku na neke stvari koje niste uspeli da završite u prošlosti. Vreme je da krenete nekim novim putem. Svi poslovi koji vam ne odgovaraju sada mogu biti završeni. Nove prilike vam uskoro dolaze.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu sa voljenom osobom, oboje ćete uživati u nežnostima. Pred vama je lep dan u kom ćete imati romantičnu atmosferu i veliku bliskost sa svojim partnerom.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Potrebno je da se potrudite da ojačate svoj imunitet i da se zaštitite od mogućih virusa, zaraza, bolesti… Proverite krvnu sliku u narednom periodu za svaki slučaj.

DEVICA

POSAO: Imate veoma dobar odnos sa nadređenima koji vam u važnim trenucima mogu pružiti veliku pomoć i podršku. Pred vama je generalno dobar dan tokom kojeg možete realizovati sve svoje planove.

LJUBAV: Srećni ste i zadovoljni jer ste napravili pravi izbor emotivnog partnera. Nemate razloga za kajanje. Uskoro ćete početi da planirate brak, venčanje i zajednički život. Sigurni ste u svoju odluku.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za oporavak ukoliko ste u prethodnom periodu imali neke zdravstvene probleme ili ako ste bili podvrgnuti nekoj intervenciji… Sada vam se telo može lako regenerisati.

VAGA

POSAO: Možete da računate na pozitivno rešavanje finansijskih problema. Nemate razlog da brinete o bilo čemu. Situacija na ovom polju je jako dobra, pa je preoruka da se opustite i uživate u vikendu!

LJUBAV: Dešavaju vam se velike promene na ovom planu i situacija je prilično turbulentna. Možete da očekujete zanimljive događaje. Ni sami niste mogli da zamislite da ćete imati ovakvu situaciju.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura je moguća, vaše telo se bori sa nekim upalama i problemima. Podložni ste bolnim stanjima i veoma ste osetljivi. Preporuka je da se javite lekaru kako bi videli o čemu je reč.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukazaće vam se zanimljiva prilika za dodatnu zaradu i preporuka je svakako da iskoristite šansu koja vam se nudi. Možete da očekujete značajan pomak na vašem polju finansija.

LJUBAV: Moguće je da se neko iz porodičnog okruženja meša u vaš brak i širi neke glasine, a to nije dobro za vas. Pokušajte da sve probleme koje imate rešavate direktno sa voljenom osobom, da ne petljate nikog sa strane.

ZDRAVLJE: Prijaće vam neki vid rekreacije. Fizička aktivnost umerenog tipa je za vas jako važna, pa se potrudite da se malo bolje organizujete kako biste mogli da idete na redovne treninge.

STRELAC

POSAO: Moguće je da će doći do prekida neke saradnje. I sami ste svesni činjenice da je ipak najbolje tako. U narednim danima ćete lako doći do novih mogućnosti, a današnji dan iskoristite za odmor.

LJUBAV: Postoje nesuglasice između vas i voljene osobe, ali uz malo truda i volje sve to možete rešiti. Ne može se reći da ste u velikim problemima. Sitnice umeju da iznerviraju ali vaša ljubav je jača od toga.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim upalama danas, jer ste skloni tome. Moguće je da su vam pre svega osetljive uši ali i sinusi, grlo… U najgorem slučaju pluća. Potrudite se da ojačate svoj imunitet.

JARAC

POSAO: Pred vama je naporan dan jer su vam se mnoge obaveze nagomilale. Sada nemate kud sem da se posvetite poslu. Pokušajte da napravite bolju organizaciju i da smanjite stres kom ste skloni.

LJUBAV: Želite da promenite nešto u svom ljubavnom životu i da izađete iz monotone faze. Ukoliko ste slobodni to vam više nikako ne prija, osetili ste potrebu da pored sebe imate osobu kojoj ćete se posvetiti.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete generalno dobro stanje na ovom polju. Vi vodite računa o sebi, pridržavate se zdravih navika i samim tim nemate neke veće probleme kada je u pitanju zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Možete da računate na srećne okolnosti koje će vam pomoći na vašem putu ka tome da ostvarite bolju zaradu. Pred vama je jako povoljan dan u kom ćete ostvariti dosta važnih stvari na ovom planu.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da bude vaša velika sudbinska ljubav! U kontaktu sa njom ćete osetiti neku posebnu energiju i veliko uzbuđenje. Pred vama je lep dan.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i prosto blistate! Može se reći da se nikada niste bolje osećali! Ne biste trebali da brinete o bilo čemu, već da ovaj dan iskoristite kako biste se maksimalno opustili i uživali.

RIBE

POSAO: Očekuju vas velike promene, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Spremite se za drastične poteze. Možete da očekujete da će vam takav stav doneti dosta dobrih stvari u budućnosti.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku moguće su malo veće nesuglasice sa voljenom osobom. Tražite način da postignete kompromis. Nije vam uvek lako da se nađete na pola puta ali na taj način zajednica opstaje.

ZDRAVLJE: Problemi sa probavom su mogući kod vas, pa o tome svakako treba da povedete računa. Pripazite na svoju ishranu i potrudite se da unosite dovoljno tečnosti, kao i da se više krećete.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com