“Je li vam se bivši gradonačelnik pripremio za Spuž?” - Volim Podgoricu

“Je li vam se bivši gradonačelnik pripremio za Spuž?”

-Podgorički ogranak DPS organizovane kriminalne grupe nastavlja da sjećanjima na ranije izborne rezultate postignute brutalnim krađama, prikrije strah i paniku u svojim redovima. Navikli smo od vas na vraćanje u ranije godine, a naročito u devedesete, samo ovoga puta nećemo dozvoliti da Crnu Goru povedete tim putem, saopštile
su Demokrate.
Kada smo već kod podsjećanja, dodaju, na Parlamentarnim izborima 2016. godine DPS (bez satelita) je u Podgorici osvojila 48 561, a opozicija 60 395 glasova. Da li se možda sjećate ovog rezultata? Ili vas je strah toliko paralisao da niste u stanju pravilno da sabirate i oduzimate?

Teško je živjeti u zabludi, ali da vam pomognemo da se vratite u realnost. Kažite da li ste na parlamentarnim izborima u Podgorici izgubili od opozicije sa razlikom od oko 8000 glasova? Kažite vi nama da li opovrgavate posljednje istraživanje javnog mnjenja po kojem vas “tučemo” sa razlikom od 5,5% u našu korist? Odgovorite građanima da li ste kupovali odbornike nakon izbornih pobjeda opozicije? Recite crnogorskoj javnosti: da li vas je strah od poraza, imajući u vidu da se bliži kraj? I na kraju, kažite vi nama, je li vam se bivši gradonačelnik pripremio za Spuž?, pitaju Demokrate.

-Jedino što su Demokrate uspjele u posljednja tri saopštenja je da izbjegnu odgovor na pitanje koliko je “vaš” Aleksa osvojio glasova na izborima u Podgorici, sa koliko razlike je izgubio, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Podgorica.

Oni su reagovali na saopštenje Demokratske Crne Gore u komje između ostalog poručeno da se “ne živi od stare pljačke, slijedi sabiranje otetih para, pa zatvorskih dana”.

-Hvale se rezultatima sa posljednjih izbora sabirajuću glasove čitave opozicije, one iste sa kojima se svaki dan javno dopisuju rječnikom koji ne pamti crnogorska javnost, sa nivoom uvreda koje su odavno prevazišle politiku. Uporno zamajavaju javnost njihovim naručenim istraživanjima javnog mnjenja, o čijoj vjerodostijnosti bolje da pitaju svoje koalicione partnere. Ali zato ne odgovoraju na vrlo jednostavno pitanje o povjerenju građana na jedinom vjerodostojnom ispitu, a to su izbori, navodi se u saopštenju DPS Podgorica.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com