NAPETO U ENGLESKOJ: Naoružan muškarac upao u kuglanu, drži ljude zarobljene! - Volim Podgoricu

NAPETO U ENGLESKOJ: Naoružan muškarac upao u kuglanu, drži ljude zarobljene!

Britanska policija saopštila je danas da je “u toku incident” u zabavnom parku u Nanitonu, u centralnoj Engleskoj, a građane je upozorila da izbjegavaju kretanje u tom dijelu grada, dok mediji i očevici navode da je riječ o talačkoj krizi.

Policija Vorvikšajera u centralnoj Engleskoj nije na Tviteru objavila više detalja o incidentu, ali se u porukama na društvenim mrežama navodi da naoružani muškarac drži taoce u kompleksu koji obuhvata bioskop, dječju igraonicu, kuglanu i restorane, prenosi Rojters.

Jedan od svjedoka je rekao televiziji Skaj njuz da je vidio čovjeka sa oružjem koji je nekada radio u kuglani u ovom zabavnom kompleksu. Ova informacija nije zvanično potvrđena.

 (Tanjug/ Vijesti)

2 komentara

  1. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it is really informative. I¡¦m gonna watch out for brussels. I¡¦ll appreciate if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!

  2. A couple of months ago I discovered another website that talked in depth about this topic. I am glad you were able to shed some light on what’s really happening out there. Some webistes are overtly biased towards things like this. Where do you think the industry is going in response to this?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com