LJUBAV NE ZNA ZA GRANICE: Pogledajte svadbu u Domu starih u Bijelom Polju (FOTO) - Volim Podgoricu

LJUBAV NE ZNA ZA GRANICE: Pogledajte svadbu u Domu starih u Bijelom Polju (FOTO)

U Domu starih u Bijelom Polju danas su zazvonila svadbena zvona. Na vječnu ljubav jednom drugom su se zakleli 53-godišnji Milutin Bigović iz Nikšića i 63-godišnja Gospojinka Lazić rođena Vojvođanka koja je odrasla i živjela u Baru.

FOTO: Kodex.me

Tako je ljubav još jednom pokazala da nikad ne zakasni. Nikšićanin i Vojvođanka su se upoznali upravo u staračkom domu, prenosi Kodex.me

Nakon što su pet godina živjeli u vanbračnoj zajednici danas su se zakleli na vječnu ljubav pred matičarkom Gordanom Šćepanović.

Osoblje doma je kumovalo ovoj ljubavi a i barjaktar je takođe zaposleni ove ustanove.

Menadžment ustanove koji je i organizovao svadbu je na sve mislio, mlada je nosila vjenčanicu, mladoženja svečano odijelo a nije nedostajala ni svadbena torta.

FOTO: Kodex.me

Milutin i Gospojinka su zaplesali i prvi mladenački ples uz pjesmu “Naša ljubav” grupe Luna. Nakon toga je svadbeno veselje nastavljeno uz muziku uživo a gosti su bili korisnici Doma i zaposleni.

Ova današnja priča dokazuje da “ljubav nema godina i da se uvijek rađa”.

Mladencima želimo dobro zdravlje i međusobno uvažavanje.

Za ljubav, ne sumnjamo da će trajati, jer stručnjaci kažu da je u poznim godinama zrelija, iskrenija i dugotrajnija od mladalačke zato što podrazumijeva više tolerancije, privrženosti i povjerenja.

A vi, ako već niste pronašli svoju srodnu dušu, ne brinite, čeka vas tamo negdje…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com