PODGORICA “Ako zovete Dom zdravlja niko vam se neće javiti, ali će vam zato poziv naplatiti” - Volim Podgoricu

PODGORICA “Ako zovete Dom zdravlja niko vam se neće javiti, ali će vam zato poziv naplatiti”

Čitateljka portala “Volim Podgoricu” čiji identitet je poznat redakciji tvrdi da je uzaludno pokušavala da dobije Dom zdravlja kod Radio stanice na dostupne brojeve call centara.

– Zvala sam 19816 koji je na njihovom sajtu naznačen kao kontakt ali bez uspjeha. Svaki put dobijam poruku da ne mogu da odgovore, kaže ogorčena Podgoričanka i dodaje da je zvala sve brojeve dostupne na internetu.

-Uzalud. Ogorčena sam. Zvala sam da dobijem informaciju da ne bih išla uzalud, jer mi nije blizu. I ne samo to. Nigdje nam nisu naglasili da se specijalni broj 19816 plaća, kaže čitateljka koja je, nakon što nije dobila Dom zdravlja, zvala Crnogorski Telekom i dobila informaciju da se broj Call centra – plaća. 

-Koliko god da se plaća, to treba da nam naglase. I da navedu cijenu poziva. To bi bilo elementarno korektno i profesionalno prema korisnicima njihovih usluga. Oni koji imaju novca ionako idu kod privatnika, kaže ova Podgoričanka.

Čitaoci su se već javljali sa primjedbama na rad Viber zakazivanja pregleda, tvrdeći da ne dobijaju odgovore na poruke odnosno pitanja o smjenama ljekara, te da je jedini način da zakažu pregled da lično odu na šalter.

Izvjesno je da ljekari u domovima zdravlja imaju “pune ruke posla” jer ih je nedovoljan broj. Ipak, gradjani koji plaćaju zdravstveno osiguranje, s pravom očekuju da u javnim zdravstvenim ustanovama dobiju profesionalnu uslugu. 

OČAJNA PODGORIČANKA: Za koga (NE) RADI Dom zdravlja u Zagoriču?

Otišla u Dom zdravlja zbog povišenog PRITISKA, a tamo joj je tek SKOČIO…Evo zbog čega!

PODGORICA: Dom zdravlja “pojačan” sa tri pedijatra

DOM ZDRAVLJA PODGORICA: Izabrani doktori dnevno pregledaju i do 10.000 pacijenata

PODGORICA: Dom zdravlja i na Viberu

 

 

 

1 komentar

  1. Which is some inspirational stuff. Never knew that opinions might be this varied. Thank you for all the enthusiasm to provide such helpful information here.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com