Zbog “državnog udara” odloženo suđenje za ubistvo Đurića u ZIKS-u - Volim Podgoricu

Zbog “državnog udara” odloženo suđenje za ubistvo Đurića u ZIKS-u

Suđenje Dejanu Pavićeviću i Milošu Trbu koji su optuženi za pomaganje u uništavanju dokaza povodom ubistva Dalibora Đurića u spuškom ZIKS-u, koje se desilo 22. septembra prošle godine, koje je danas trebalo da se održi odloženo je jer se  nije pojavio specijalni tužilac Saša Čađenović koji je u ovom predmetu zastupnik optužnice.

Čađenović je uredno sudu odpravdao svoje odsustvo. Kao razlog je naveo to što mora biti prisutan na suđenju povodom predmeta “državni udar”, koje je takođe za danas zakazano.

Za danas je sud planirao da sasluša četiri svjedoka. Sva četiri svjedoka odazvala su se današnjem pozivu sudije.

Trbo i Pavićević negirali krivicu

Miloš Trbo je u svojoj odbrani koju je iznio pred sudom 15. septembra negirao izvršenje krivičnog djela za koje se tereti.

Isto se izjasnio i Pavićević 14. septembra, kada je detaljno pred sudom iznio svoju odbranu.

Pavićeviću i Trbu u Višem sudu u Podgorici sudi se zbog sumnje da su 2016. godine osnovali klan koji je imao za cilj likvidacije, proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, izvršavanje ubistva i držanje oružja bez zakonske dozvole.

Prema navodima optužnice, materijalnim dokazima utvrđeno je da su Kotorani čekali 22.09.2016. godine da se izvrši likvidacija Đurića koji je služio kaznu zatvora u ZIKS-u a koji je ubijen iz snajpera.

Zatim su, kako s enavodi,  pomogli u uništenju tragova koji su povezani sa pomenutim djelom na način što su zapalili automobil koji je ubica koristio.

https://www.cdm.me/hronika/zbog-drzavnog-udara-odlozeno-sudenje-za-ubistvo-durica-u-ziks-u/www.cdm.me

1 komentar

  1. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it is really informative. I¡¦m gonna watch out for brussels. I¡¦ll appreciate if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com