ČUDO SVETE PETKE: Ljekari su mu rekli da NEĆE PREŽIVJETI, a onda se desilo nešto zbog čega ćete povjerovati u Boga - Volim Podgoricu

ČUDO SVETE PETKE: Ljekari su mu rekli da NEĆE PREŽIVJETI, a onda se desilo nešto zbog čega ćete povjerovati u Boga

– Pošto sam bio u jako lošem stanju, želio sam da dobijem vodu Svete Petke. Te noći, kada sam bio u šok sobi, ljekari su rekli da je vjerovatnoća 99% da ću umrijeti, 1% da ću preživjeti – priča za Telegraf svoju ispovijest Miodrag Todorović

– Jednom sam bio na ivici smrti, već su me bili otpisali. U tom trenutku, jedina želja mi je bila da ozdravim, a znao sam da to ne mogu drugačije nego kroz pomoć od Boga,  počeo je razgovor za Telegraf, te 2014. godine, Beograđanin Miodrag Todorović.

Sa gospodinom Todorovićem smo počeli razgovor sasvim slučajno, kada smo izašli na ulicu da popričamo sa našim sugrađanima o značaju božićnog posta, samom prazniku i iščekivanju Božića, o tome da li poste i šta za njih predstavlja post.

Priča gospodina Miodraga nas je zainteresovala, pa smo, tako, nastavili razgovor.  Todorović nam je rekao da vjeruje da su ga isključivo vjera, molitva i sam Bog spasli zdravstvenog problema u kom je bio.

– Pošto sam bio u jako lošem stanju, želio sam da dobijem vodu Svete Petke. Te noći, kada sam bio u šok sobi, ljekari su rekli da je vjerovatnoća 99% da ću umrijeti, 1% da ću preživjeti. Došlo je 10 sati noću, a ja sam sve vrijeme razmišljao kad će doći neko da mu kažem šta mi treba.

Došao je doktor posle nekog vremena, pitao da li može nešto da mi donese, šta mi je potrebno, i tražio sam mu vodu Svete Petke.

Rekao mi je „Dobro, donijeću ja to sjutra“, na šta sam mu rekao da molim da to uradi te večeri.

Inače, imao sam i sepsu i bilo je samo pitanje momenta kad ću umrijeti. Ujutru, kada mi je brat donio vodu, pomislio sam „Želim da popijem ovu vodu, pa nek’ umrem“.

Drugi dan sam već živnuo i stanje je počelo da mi se popravlja. U međuvremenu sam se iskreno molio.

Kada smo ga pitali da li od tog trenutka posti redovno, rekao nam je da posti otkad zna za sebe, i da je njegova situacija bila samo još jedna, dodatna potvrda da je u Bogu spas. Takođe, nije želio da objavimo njegovu fotografiju, što smo i ispoštovali.

 

dijaspora.news/Telegraf.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com