ŠETNJA KOJA JE MOGLA DA BUDE KOBNA: Ana i Bastijan su šetali Čikagom kada se dogodilo nešto zbog čega cio grad skida kapu slavnom Njemcu - Volim Podgoricu

ŠETNJA KOJA JE MOGLA DA BUDE KOBNA: Ana i Bastijan su šetali Čikagom kada se dogodilo nešto zbog čega cio grad skida kapu slavnom Njemcu

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger mirno su šetali Čikagom kada se kao grom iz vedra neba dogodilo nešto što je moglo da bude kobno.

Jedna šetnja je mogla da bude izuzetno stresna, ali zahvaljujući munjevitoj reakciji njemačkog fudbalera izbegnuta je veća šteta.

 

Naime, Ana i Bastijan su uživali u zajedničkim trenucima, šetali Čikagom kada je iz čista mira jedan biciklista izgubio kontrolu nad biciklom i krenuo da pada.

 

Srećom, Bastijan je brzo odregovao i spriječio nesrećnog čovjeka da se povredi.

 

Slika Švajnija koji pomaže biciklisti obišla je plantu, a komentari onih koji su vidjeli sliku jesu da Njemcu treba skinuti kapu za ovaj potez.

 

 

1 komentar

  1. Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam comments? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com