Podgoričanka je pala i IZGUBILA SVIJEST: Ono što je uslijedilo JE DRUGAČIJA PRIČA od onih koje često slušamo! - Volim Podgoricu

Podgoričanka je pala i IZGUBILA SVIJEST: Ono što je uslijedilo JE DRUGAČIJA PRIČA od onih koje često slušamo!

Suprug Podgoričanke koja se saplela i pala, pri čemu je izgubila svijest, objavio je status na svom FB profilu i naveo da mu je ono što je uslijedilo, vratilo vjeru u ljude. On se, navodi, uvjerio i da zaposleni u Hitnoj pomoći i Urgentnom centru odgovorno i savjesno rade svoj posao.

Njegov status prenosimo u cjelosti:

-Danas sam se uvjerio u humanost i dobrotu običnih ljudi. Naime, moja supruga imala je ne baš malu nezgodu u blizini bivšeg restorana Dali. Spotakla se i udarila glavom u pločnik. Nakratko je, mislim, i izgubila svijest. U sekundi su pritrčali u pomoć gosti i momci iz kafea Zrno. Sa čašama vode i svim što je potrebno u takvoj situaciji. Odmah je pritrčala i doktorica koja je bila gošća kafea.

Bili su sa mojom suprugom i dok sam otrčao do auta kako bi otišli u hitnu. Malo je reći da sam odušvljen reakcijom poznatih i nepoznatih ljudi. Svima im se od srca zahvaljujem, ako moje riječi dodju do njih uz poruku da sam danas vidio pravu, pozitivnu sliku našeg društva. Tako je bilo i u Hitnoj i u Urgentnom. Sve preglede, saniranje rane, injekcije, šivenje, rentgen i odlazak na ORL odjeljenje Kliniškog centra završili smo za kratko vrijeme, oko dva sata. Vjerujte to je više nego brzo, imajući u vidu da tamo pacijenti samo pristižu. Kući smo se vratili sa jednim polomljenim nosom, otečenom nogom, ali i potvrdjenom vjerom u ljude. Neko će reci – patetično, ali morao sam sve ovo napisati, završava Podgoričanin. 

1 komentar

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything in this way just before. So nice to seek out somebody by original ideas on this subject. realy we appreciate you starting this up. this excellent website is one area that is required on the internet, somebody with a little originality. helpful problem for bringing a new challenge on the internet!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com