BILA SAM RAZOČARANA U PORODILIŠTU: Ana Nikolić se oglasila prvi put poslije porođaja! - Volim Podgoricu

BILA SAM RAZOČARANA U PORODILIŠTU: Ana Nikolić se oglasila prvi put poslije porođaja!

Pjevačica Ana Nikolić prvi put oglasila nakon što je prije više od dva mjeseca rodila ćerku Taru.

 Pjevačica je telefonskim putem u jednoj emisiji otkrila da se odlično snalazi u roditeljskoj ulozi, ali i da se priprema da se vrati na scenu.

“Ja sam sjajno kako mogu da budem. Imamo najslađe muke, uživamo sa Tarom, ali svakako mi nedostajete i polakao pripremam veliki ”come back” priznala je Ana. Odgovor na pitanje na koga liči Tara mnoge je šokirao.

“Bila sam razoračana u porodilištu jer je bila Stefanov klon, moram da priznam, ali sad mi je laknulo jer se to promijenilo”, našalila se Ana. Pjevačica je otkrila i jednu anegdotu u vezi sa Tarom.

“Baš sam pričala skoro sa Marinom Tucaković jer spremamo novi album i ona me pita: ”Kako je beba?”, ja kažem: ”Odlično je, dobra je, mirna je…” A Marina kaže meni: ”Znači nije na vas”, rekla je Ana u “Premijeri”.

3 komentara

  1. Can I just say what a reduction to find someone who truly is aware of what theyre talking about on the internet. You definitely know tips on how to convey a problem to light and make it important. More individuals have to read this and perceive this side of the story. I cant consider youre not more common because you positively have the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com