Ćerka poznate pjevačice ulazi u rijaliti za 100.000 eura - Volim Podgoricu

Ćerka poznate pjevačice ulazi u rijaliti za 100.000 eura

Ćerka srpske folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović dobila je nevjerovatnu ponudu da učestvuje u bugarskom rijalitiju. Rijaliti će biti nalik popularnom “Keeping up with the Kardashians”, a za Anastasijino učešće su spremni da plate čak 100.000 eura.

”Rijaliti bi bio nalik američkom u kojem učestvuje porodica Kardašijan. Zamišljeno je da Anastasijin život prate kao što u ovoj planetarno popularnoj porodici prate Kajli Džener. Planirano je da kamere budu postavljene u Cecinom domu, ali i u stanu Tašine drugarice, kod koje često boravi. Želja je da se Cecina ćerka prikaže u opuštenoj, kućnoj varijanti, ali i kada izlazi sa drugaricama po klubovima’’, rekao je izvor za Kurir i dodaje:

‘’Ukoliko pristane, Anastasija će novac dobiti unaprijed. Producenti vjeruju da će ovaj projekat biti izuzetno gledan na Balkanu, naročito jer Cecina ćerka ima armiju fanova na društvenim mrežama’’.

Anastasija još uvijek nije prihvatila ovu ponudu, mada je Ceca jednom prilikom otkrila da ona i njena djeca ni ne razmišljaju o učešću o rijalitiju.

‘’Moj život je već rijaliti! Kardašijani su male bebe, u odnosu na ono što se dešava u našoj kući, ali ja bih da to ipak ostane naša mala porodična tajna. Ni ja, ni moja djeca nismo za to’’, izjavila je tada pjevačica.

A da li je Anastasija promijenila mišljenje, vidjećemo u narednom periodu.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com