Bosanac (26) poginuo u saobraćajnoj nesreći: Juče je trebalo da se oženi: Tragedija se dogodila sat vremena nakon što je diplomirao! (FOTO) - Volim Podgoricu

Bosanac (26) poginuo u saobraćajnoj nesreći: Juče je trebalo da se oženi: Tragedija se dogodila sat vremena nakon što je diplomirao! (FOTO)

Haris Kahrimanović (26) poginuo je u ponedeljak u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Orahovici Donjoj kod Gračanice u BiH. Automobilom je podletio pod cisternu i preminuo na licu mjesta.

Kako prenosi portal “Doznajemo.com”, Haris je u 14 časova majci Hanifi poslao poruku da je diplomirao na fakultetu u Tuzli i poručio joj da tu noć namjerava da proslavi s društvom.

Poginuo je posle 15 časova. Nije stigao ni do rodnog Stjepan Polja. Veliki broj mještana došao je na sahranu mladića. Mještani tvrde da ne pamte toliki broj ljudi na jednoj sahrani.

Pred kućom žalosti stigle su stotine ljudi, a bolnu tišinu presecali su jecaji Harisovih najbližih.

Oca Sejada, koji je jedva stajao na nogama, niko nije mogao utješiti. On je u Hrvatskoj osnovao građevinsku firmu, obrazovao djecu kojoj je posvetio cijeli život.

Foto: Facebook/Haris Kahrimanović

Uplakane majka Hanifa i devojka Sabina milovale su Harisov kovčeg.

– Dragi Alah je tako htio. Uzeo ga je k sebi. Za petak, 3. novembar bilo je zakazano vjenčanje, ali nije bilo suđeno. Sudbina nije htjela da djevojka Sabina na ruku stavi vjenčani prsten. Umjesto svadbe i proslave diplome, sada ga sahranjuju – rekla je komšinica ožalošćene porodice.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com