DPS: Histeriju šire Demokrate drekom po Tuzima


Javnost čeka da im Demokrate pokažu taj rezultat, ili da priznaju da su im pričali bajke. Jer samo  u bajkama Demokrata zasnovanim na pustim snovima njihovog Alekse, oni mogu da tvrde da su pobijedili DPS. Za početak da ih podsjetimo – na posljednim izborima u Podgorici njihov Aleksa je, ispred SNP-a koje se sad stidi, osvojio 14.776 glasova, a kandidat DPS-a za gradonačelnika 49.146 glasova, piše u saopštenju DPS-a.

 

Saopštenje DPS-a prenosimo u cjelosti.

,,Histeriju po Tuzima šire jedino Demokrate, a to im nije prvi put da pokušavaju. Pamte građani Tuzi zloslutne kolone sa perjanicama Demokrata na čelu, tadašnjih SNP-ovaca. Ne zaboravljaju da je mladi Aleksa na mitingu protiv priznavanja Kosova strastveno uzvikivao parole kao što danas vikom po Tuzima pokušava da zagluši činjenicu  da je došao samo po koji glas i ništa više. Nikakva dreka po Tuzima neće nadglasati građane ovog kraja koji žive zajedno, uprkos pokušajima Demokrata da ih podijele. Takva politika raskola može da odgovara jedino osvjedočenim lovcima u mutnom, koji  su čak probali i da ospore pravo naroda ovog kraja da biraju i da budu birani.  Nijesu građani Tuzi krivi što je politika Demokrata, odnosno SNP-a iz koga su potekli, gubitnička već više od dvije decenije. I pored toga, partiji kao što su Demokrate ne smeta da javno saopšte očiglednu neistinu kako su oni nekoga pobijedili. Vrlo precizno, radi građana, nek navedu koji grad, opština, mjesna zajednica? Koje to predsjedničke, parlamentarne, lokalne izbore? Javnost čeka da im Demokrate pokažu taj rezultat, ili da priznaju da su im pričali bajke. Jer samo  u bajkama Demokrata zasnovanim na pustim snovima njihovog Alekse, oni mogu da tvrde da su pobijedili DPS. Za početak da ih podsjetimo – na posljednim izborima u Podgorici njihov Aleksa je, ispred SNP-a koje se sad stidi, osvojio 14.776 glasova, a kandidat DPS-a za gradonačelnika 49.146 glasova!

Kako ne mogu da pobijede DPS , onda plasiraju naručena istraživanja javnog mnjenja, u čiji istinitost ne vjeruju ni koalicioni partneri Demokrata, i to oni isti čije glasove Aleksa broji kao svoje. Jer da ih ne otima, morao bi građanima da kaže da je uvijek gubio od DPS-a. Sportski bi bilo da priznaju poraz, i politički i ljudski, ali za to treba imati sve navedene osobine.  U suprotnom, ostaje im jedino da zbrajaju glasove čitave opozicije, naručuju istraživanja javnog mnjenja i pričaju svom Aleksi bajke o tome kako mogu da pobijede. “

loading...

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close