DEMOKRATE: Sve je jasno. Raskrinkan si, Đukanoviću - Volim Podgoricu

DEMOKRATE: Sve je jasno. Raskrinkan si, Đukanoviću

Šef nad šefovima DPS Organizovane kriminalne grupe pokazao je svoje političko licemjerstvo, ali i kukavičluk izjavom koju je dao u Tuzima, kazale su Demokrate.

  Saopšenje prenosimo integralno

,,Šef nad šefovima DPS Organizovane kriminalne  grupe pokazao je svo političko licemjerstvo, ali i kukavičluk današnjom izjavom koju je dao u Tuzima. Iz nastupa se jasno vidi da Milo Đukanović lično vrši pritisak na kandidate za odbornike Demokratske Crne Gore. Pokušavajući da zaustavi zemljotres i stanje panike u svojim redovima, diktator je odlučio da kriminalni autoritet stavi na raspolaganje i u službu spasavanja najtamnije organizacije u Crnoj Gori. Potvrdio je juče da nije samo diktator, već klasični manipulator i lažov. Đukanović očito pokušava da prljavu ratnu i kriminalnu biografiju opere zamjenom teza, prosipanjem magle i bacanjem prašine u oči građanima Tuzi i Malesije. Dakle, u pitanju je klasična politička kukavica, koja svaki minut izgovori po jednu brutalnu laž, svojstvenu najvećim diktatorima na Balkanu.

Ali kada već želi da se podsjeti devedesetih godina, onda ne možemo preskočiti njegovo ime i njegovu partiju kao kreatore i realizatore ratne stvarnosti u tom periodu. Sjetimo se ko je devedesetih godina u maskirnoj uniformi šetao ratnim frontovima – Milo ili Aleksa? Čiji je ratni drug Šešelj – Milov ili Aleksin, i ko je Šešelju čestitao slobodu? Ko je sjedio u Vrhovnom savjetu odbrane SRJ sa Miloševićem kada se formirao Sedmi bataljon? Ko je naredio akciju Orlov let? Kada već Đukanović potencira 1997. godinu, podsjećamo da je upravo te godine Vojislav Šešelj dolazio na njegovu inauguraciju u sred Prijestonice Cetinje.

A ako ga zanima gdje smo mi bili, da se i na to podsjetimo. U tom periodu Aleksa Bečić i rukovodstvo Demokrata su kao djeca pored televizijskih ekrana gledali Mila Đukanovića u maskirnoj uniformi ispred tenkova kako vodi „rat za mir“.

Dovoditi u vezu Demokratsku Crnu Goru i njenog predsjednika sa devedesetim godinama je politički potez očajnika, slabića i kukavice koji nema više šta da kaže. Htio bi Đukanović, da mu se može, obrisati i pamćenje narodu, ali ne može se baš sve iskonstruisati i namontirati. Zdrav razum i istorija je jedno, a foto i video montaže su drugo. Prvo se ne može promijeniti i tu je zapisano da je Milo Đukanović diktator, ratni huškač, šef kriminalne organizacije i čovjek koji za svaku novu milijardu eura mijenja državu i naciju. A drugo, nema tih montaža, izmišljotina i niskih uvreda koje će promijeniti ovo prvo i koje će zaustaviti krah i slom DPS organizovane i selotejp-montažerske grupe.

KO ŽELI DA PRIKRIJE SVOJU PROŠLOST?!

Milo Đukanović

O Kosovu:

“Kosovo je bedem srpskog i crnogorskog naroda koje ne može pasti dok je nas i pokoljenja naših predaka. Nebrojano puta smo rekli: Kosovo se mora braniti svim sredstvima!”

O Hrvatima:

“Šah sam omrznuo zbog njih i njihovog podaništva šahovnici.”

“Ovoga puta ćemo završiti zajednički život sa njima i raskinuti sve kontakte, nadam se za sva vremena.”

“Pohod na Dubrovnik je opravdan i svrsishodan, svako suprotno stanovište je izdajničko!”

O Miloševiću:

“Slobodan Milošević je nešto najbolje sto se moglo desiti Jugoslaviji.”

“Ponosan sam da u ovim istorijskim trenucima mogu da budem rame uz rame sa njim u odbrani tekovina revolucije.”

O Crnogorcima:

“Od svega najviše mrzim četnike, ustaše i stopostotne Crnogorce.”

O Šešelju

“Čestitam slobodu Vojislavu Šešelju.”

Šešelj o Đukanoviću:

“ Je li Milo Đukanović kao predsjednik Vlade Crne Gore poslao specijalne jedinice crnogorske policije. Ja sam zajedno sa njima išao na ratište u Popovu Polju. Ja sam se sa njima viđao u Trebinju. Ja hvalim Mila Đukanovića kao mog ratnog saborca iz vremena rata u Hercegovini.”

Sve je jasno. Raskrinkan si, Đukanoviću.”

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com