CG POSLANICI IMAJU KRALJEVSKE PLATE, A RUČAJU ZA “SIĆU”: Evo koliko košta obrok u SKUPŠTINSKOM RESTORANU - Volim Podgoricu

CG POSLANICI IMAJU KRALJEVSKE PLATE, A RUČAJU ZA “SIĆU”: Evo koliko košta obrok u SKUPŠTINSKOM RESTORANU

U restoranu u Skupštini Crne Gore ovih dana ne traži se stolica više, a razlog je jer parlament radi u krnjem sastau zbog bojkota opozicionara.

Poslanici koji su duže u parlamentu, a takvih je većina, slažu se da su cijene skuplje nego prije nekoliko godina, mada su i danas izuzetno povoljne, naročito ako se imaju u vidu poslaničke plate koje se kreću izmedju 1.500 i 2.000 eura u prosjeku.

U razgovoru sa Dragom Jovićevićem, šefom ugostiteljstva iz Uprave za imovinu pod čijom nadležnošću je ovaj ugostiteljski objekat i šefom restorana Vojom Bojovićem, Pobjeda je dobila odogovor da poslanici rado jedu kuvano, a raštan uvijek “plane”.

-Navodeći da šef restorana sa šeficom kuhinje svakodnevno sastavlja dnevni meni, Drago Jovićević naglašava da se trude da na njemu bude što više zastupljena domaća kuhinja i kuvana jela – raštan, pasulj, kaštradina s kupusom, paprikaš, gulaš, škembići, razne pite, musake, punjene paprike, japraci, sarme – zavisno od sezone.

– Kada spremimo raštan sa suvim mesom, na slanini, pršuti i kobasici, ne ostane praktično ništa – istakao je šef restorana Vojo Bojović.

Cijene

Šef restorana kaže da se u restoranu može dobro ručati za šest eura.

Ovo su samo neke od cijena u skupstinskom restoranu:

Goveđa supa – 80 centi

Čorbe  – 1,10 eura – 1,5 eura

Glavno jelo – 4- 5 eura

Salate – 1 euro

Hljeb 30 centi

Supa, glavno jelo, salata i hljeb koštaju, u prosjeku, šest eura – navodi Vojo Bojović.

Poslanicima DF-a nose piće, ali ne silaze da ručaju

Posla u skupštinskom restoranu najviše ima kada su zasijedanja. Zbog bojkota opozicije, navodi šef ugostiteljstva Dragan Jovićević, posao je dosta opao.

– I opozicioni poslanici koji dolaze u Skupštinu (DF), ne silaze u restoran. Nije nam poznato iz kog razloga. Poslanicima DF-a nosimo piće u klub, ali ne silaze na konzumiranje hrane – kazao je Jovićević.

Pobjeda

4 komentara

  1. Treba im se popishat u tu hranu. Ili bar pljunut…. Pa dako im dobro uchini, kad su ovi DPSovci polu ljudi, polu demonizovane spodobe! Izgubljene dushe, dok narod gladuje, oni se bahate i filosofiraju. DPS nema nijedan racionalan argument, nijednu pozitivnu stvar, projekat da su uradili. Sve sama kradja i lopovluk. A kako i nece kad su sad svoju poludebilnu djeco obukli u pokradena odjela, pa im dali funkcije. A tatini sinovi i cerke debilcad prve klase. Nisu sposobni gace da obuku sami , ni burek da kupe… I pitate se dokle ce ovako? Jos vrlo kratko. Jer se DPSu sprema noga u pedu!!!! Narod je odlucio Milo, ides fino ti u corku, a i Vesko ce ti se pridruzit, da fino kartate u Spuz i smrkate, ka sto ste navikli!

  2. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this site. I’m hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing skills has encouraged me to get my own web site now. Really the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a good example of it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com