UHAPŠEN PODGORIČANIN: UKRAO ,,GOLF II”? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: UKRAO ,,GOLF II”?

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su juče, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili krivično djelo krađa i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno za ovo krivično djelo. Saopšteno je portalu Volim Podgoricu iz Uprave policije.

 

Naime, službenici CB Podgorica su, 13.11.2017. godine, lišili slobode V.K. (37) iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krađa. On je, kako se sumnja, 20.10.2017. godine, počinio ovo krivično djelo na način što je, koristeći odsutnost oštećenog D.L. u ulici Balšića, koji je parkirao i ostavio otključano sa ključem u kontakt bravi putničko motorno vozilo marke „VW Golf II“ podgoričkih registarskih oznaka koji je u vlasništvu ugostiteljskog objekta „Ćošak“ iz Podgorice, gdje je oštećeni zaposlen, otuđio ovo vozilo.

 

Nakon što je neopaženo ušao u vozilo V.K.  ga je, kako se sumnja, stavio u pogon pomoću ključa koji se nalazio u bravi i odvezao se sa lica mjesta. Sljedećeg dana, kako se sumnja, V.K. je vozilo dovezao u naselje Masline kod lica M.K. i od njega uzeo na zajam 50 eura a vozilo ostavio kao zalog da će novac vratiti.

 

M.K. je nakon toga vozilo prodao S.M. za iznos od 140 eura, a S.M. je dalje vozilo prodao M.L. za iznos od 200 eura, da bi M.L. preprodao predmetno vozilo P.R. kod kojeg je i pronađeno od strane službenika CB Podgorica i kasnije vraćeno vlasniku.

 

O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji je naložio da se V.K. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krađa.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com