DOBILA POSAO NAKON VOLONTIRANJA: “Svako ima loš dan, tako da ne bih tome pridavao neku posebnu pažnju i ne bih komentarisao. Je li primljena – jeste!” - Volim Podgoricu

DOBILA POSAO NAKON VOLONTIRANJA: “Svako ima loš dan, tako da ne bih tome pridavao neku posebnu pažnju i ne bih komentarisao. Je li primljena – jeste!”

Nakon što je mjesecima volontirala u tamošnjem Domu zdravlja, Plavljanka Zorka Stešević dobila je posao i nakon “neuspješne urgencije iz kabineta premijera Duška Markovića”.

Stešević je krajem aprila obavijestila  Fejsbuk prijatelje da se direktor Doma zdravlja Omer Šahmanović,  oglušio o “urgenciju” iz premijerovog kabineta, a prije dva dana ih je obradovala promjenom “radnog statusa” na svom profilu.

“Danas dobijam obavještenje od direktora Doma zdravlja Plav da je gospodin Duško Marković zvao da je stigao dopis za mene i moje radno mjesto. Obraća mi se bahatim i bezobraznim tonom, kako je o tome obaviješten ali za sve vrijeme, direktor kuca poruke, što je dokaz nekulture i vjerovatno da mi dokaže koliko sam nebitna i kako se samo njemu može. Naravno, ćutim i posmatram. Sa nekulturnim ljudima komunikacije nema! Plakala sam. Ne zato što ja ne mogu do posla kojeg volim nego zbog toga ko upravlja zdravstvenim institucijama. E pa javno mu se obraćam, iako ne može da pročita status jer nijesmo prijatelji na društvenim mrežama, a sigurno će biti obaviješten od strane doušnika koji su od iste rđe skovani kao i on”, napisala je, između ostalog, Stešević ranije na Fejsbuku.

Ona juče nije odgovarala na pozive “Vijesti”.

Šahmanović je “Vijestima” rekao da za Steševićku niko nije urgirao, a posebno ne iz kabineta premijera, te da je sve odluke donio samostalno.

 

Iz Vlade nije odgovoreno na  pitanja  “Vijesti” da li je i ko intervenisao za radno mjesto Stešević, te da li će za to odgovarati.

Direktor Šahmanović tvrdi da “niti premijer Marković niti njegov kabinet nijesu zvali doktora Šahmanovića”.“Niko nije uticao na njega vezano za prijem, niti je do sada niko uticao na doktora Šahmanovića za prijem. Odluke sam donosio samostalno. Konkurs je raspisan, prije dva dana je primljena, danas sam potpisao rješenje, neka je sa srećom. Nemam ništa drugo da dodam vezano za to, jer bih bio nekorektan”, kazao je Šahmanović.

On nije htio da komentariše uvrede Steševićke na Fejsbuku na svoj račun.

“Svako ima loš dan, tako da ne bih tome pridavao neku posebnu pažnju i ne bih komentarisao. Je li primljena – jeste. Da sam ja to primio k srcu i gledao tako, da sam se time rukovodio, ne bi bila primljena. Ja na to nijesam obraćao pažnju i drago mi je što sam tako uradio”, zaključio je direktor Doma zdravlja u Plavu  Omer Šahmanović.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com