SREĆNO TEA! - Volim Podgoricu

SREĆNO TEA!

Finalno veče 67. izdanja manifestacije Mis svijeta na programu je noćas u kineskom gradu Sanja. Crnogorska predstavnica Tea Babić, koja se može pohvaliti zapaženim učinkom tokom boravka u Kini jer je već uvrštena među 30 najboljih modela u svijetu, Vikend novinama poručuje da je veoma uzbuđena pred najvažniji izazov u karijeri i da je uprkos i te kako napornom pripremnom periodu još nije napustio optimizam.

“Najbitnija je pozitivna energija koja vlada među djevojkama. Sve je spremno, posljednja sedmica je bila naporna jer smo imali probe ali naravno uvijek nađemo vremena i za uživanje. Ovdje sam mnogo toga naučila, upoznala sam kulturu, tradiciju i običaje zemalja širom svijeta i ovo je nezaboravno iskustvo”, počinje Babić posljednji raport iz Kine pred događaj godine.

Prvi cilj Babić još od krunisanja prošle godine bio je da dostojno predstavi domovinu u Kini i stekne zlata vrijedno iskustvo, a nagrada za višemjesečni trud stigla je u vidu odabira među 30 najboljih modela. Bez dileme, imajući u vidu učinak naših prethodnih misica, Babić je već za korak ispred svih.

“Ostvarila sam već uspjeh, tako da se sada lijepo zabavljam. Ipak, da budem odabrana među 30 najboljih modela u svijetu za mene je od posebnog značaja. Manekenstvom i modelingom bavim se još od djetinjstva i u svojoj zemlji i u svijetu sam dostigla veliki uspjeh jer su najpoznatiji svjetski kreatori prepoznali u meni top modela, njihove kreacije sam sa zadovoljstvom predstavljala, a pojedine sam i lično upoznala. Dobila sam veoma zanimljive ponude, nijesam još odlučila da li će moj životni poziv biti modeling, dosta je toga što želim i čime bih voljela da se bavim u budućnosti”, priznaje misica.

Podsjetimo, Babić će večeras nositi haljinu s potpisom naše kreatorke Ivane Murišić, dok je haljinu sa crnogorskim grbom već predstavila i to kao kreaciju Marine Banović. I njima i svim ostalim saradnicima, institucijama i udruženjima koji su je podržali tokom prethodnih mjeseci Babić duguje veliku zahvalnost. Tea srećno!

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com