JEDNA JE MAJKA: Utrčala u zapaljenu kuću da spasi dijete! - Volim Podgoricu

JEDNA JE MAJKA: Utrčala u zapaljenu kuću da spasi dijete!

Majka je završila sa opekotinama trećeg stepena nakon što je uletjela u kuću u plamenu da bi spasla ćerku

Angela ispred spaljene kuće

Angela ispred spaljene kuće, Foto: Facebook printscreen

Angela Fiorini iz Vašingtona teško je povrijeđena kada je uletjela u kuću u plamenu da bi spasla svoju ćerkicu. Kuća se zapalila tokom noći, dok su svi spavali. Angela se probudila jer nije mogla da diše, a onda je shvatila da joj gori kuća.

Prvo je zgrabila svoje dvoje najmlađe djece, ćerku Rosali i sina Vinija, a potom se vratila u kuću da bi spasla i drugu ćerku koja je ostala zarobljena u vatri.

– Odmah sam otrčala po svoju Đinu, ni trenutka nisam oklijevala. Mislim da me je adrenalin udario u glavu, nisam se plašila – priča hrabra majka.

Angela je morala da puzi do sobe u kojoj je njena ćerkica ostala zarobljena.

 

– Sve vrijeme me je dozivala, kada sam je ugledala zgrabila sam je i sa njom nastavila da puzim do izlaza iz kuće – prisjeća se Angela.

Tragedija je mogla da bude i veća. Angela je polako počinjala da gubi svijest, i stigla je tik do vrata kuće kada je izgubila snagu. Sreća u nesreći jeste da je njen sin Vini krenuo preplašeno natrag u kuću kako bi pronašao majku, a sve to je vidio komšija koji je odmah pritrčao. Tada je zgrabio dječaka, ali i primjetio Angelu i djevojčicu kako leže i izvukao ih napolje.

Hitna pomoć i vatrogasci su brzo stigli na lice mjesta, ali je do tada vatra već progutala cijelu kuću. Angela je u teškom stanju prebačena u bolnicu, a opekotine su prekrivale više od 40 odsto njenog tijela. Leđa, ruke i noke bili su joj potpuno izgorjeli. Mala Đina prošla je sa lakšim povredama jer ju je majka štitila svojim tijelom.

U prvom mahu djelovalo je da će se Angela oporaviti, ali su usledile komplikacije. Zbog teške bakterijske infekcije pluća, Angeli su počeli da otkazuju organi, pa su je ljekari uveli u vještačku komu. Oporavak je bio dug i težak. Hrabra majka je imala tri teške operacije, ali nakon godinu dana, potpuno se oporavila.

Ožiljci su joj ostali na tijelu, ali to nije spriječilo njenog dugogodišnjeg partnera i oca njene djece da je nakon cijele ove tragedije konačno i oženi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com