Home / NOVOSTI / Policajac ubio TROJE, pa presudio sebi: Pucao iz službenog oružja!

Policajac ubio TROJE, pa presudio sebi: Pucao iz službenog oružja!

Sve ukazuje da je u pitanju porodična svađa

Francuski policajac ubio je tri osobe u mjestu Sarsele nedaleko od Pariza nakon čega je izvršio samoubistvo, a sve ukazuje da je u pitanju porodična svađa, javili su danas lokalni mediji

Policajac Arno Marten, koji je radio u Parizu, posle smjene se sinoć uputio u to mjesto u sjevernom predgrađu francuske prijestonice da bi se, po dogovoru, sastao sa svojom 25-godišnjom djevojkom koja ga je u automobilu, u blizini roditeljskog stana čekala da bi razgovarali o raskidu, navodi se u saopštenju, prenose danas francuski mediji.

Zatim je policajac izvadio oružje i ranio djevojku u lice, a onda je ubio dvije osobe koje su pokušale da intervenišu, među kojima 30-godišnjeg muškarca koji je u svom automobilu slušao muziku i, kada je začuo pucnje, prišao da vidi šta se događa.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Druga ubijena osoba je 44-godišnji prolaznik, koji je izašao da kupi cigarete, a čije je tijelo pronađeno u blizini. Te dvije ubijene osobe nemaju veze sa ubicom, navodi tužilaštvo.

Zatim je policajac ušao u stan roditelja svoje djevojke i ubio njenog oca, a onda teško ranio njenu majku i sestru, i čak im usmrtio psa.

Na kraju je u bašti pucao sebi u glavu, navodi tužilaštvo, dodavši da ga nadležni opisuju kao dobrog policajca koji nije pravio probleme.

Stanovnici te četvrti su pozvali policiju nakon što su začuli pucnje, u nevjerici da je jedan policajac mogao to da učini.

“Figaro” navodi da od terorističkih napada 2016. policajci imaju pravo da nose službeno oružje i van dužnosti, pod uslovom da se nadležni s tim slažu.

Francuski ministar unutrašnjih poslova Žerar Kolomb rekao je danas da će policajci ostati naoružani i van dužnosti.

U redovima francuske policije povećan je broj samoubistava – od početka godine najmanje 46 policajaca i 16 žandarma diglo je ruku na sebe, napominje pariski dnevnik.

 

Tanjug)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com