SNP uvjeren da se nijedna odluka o Petnjici neće donositi bez njih - Volim Podgoricu

SNP uvjeren da se nijedna odluka o Petnjici neće donositi bez njih   

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije Petnjica je siguran, da se poslije 26.novembra nijedna odluka o sudbini građana Petnjice neće moći donositi bez naših odbornika, poručili su iz ove partije.

“Jedini i isključivi cilj naše partije je da svim građanima obezbijedimo normalan i dostojanstven život. U tom pravcu naši prioriteti biće sređivanje putne infrastrukture u selima, kao i stvaranje uslova i mogućnosti da mladost Petnjice ostane u svom mjestu”, saopštili su iz SNP-a.

Dodaju da mladi ljudi koji žive na selu, ali i oni u gradu, imaju problem jer se ne mogu zaposliti, a u SNP-u tvrde da dosadašnja lokalna vlast nije ništa uradila da se to promijeni.

“Naša djeca, naša omladina odlaze, jer ovdje ne vide perspektivu. Moramo stvoriti elementarne uslove za opstanak u našoj Petnjici. Podsjetićemo  Petnjičane da u pojedinim školama nema osnovnih uslova za boravak djece u školama. Uz to i dalje je prisutan problem organizovanog prevoza od kuće do škole i nazad. To je samo dio problema koji su evidentni, a koji se pod hitno moraju rješavati”, kažu iz SNP-a.

SNP Petnjice smatra da je vrijeme da se stvore uslovi da se u ovaj grad dolazi, a ne iz njega odlazi.

“I zato, ako mislimo da nešto treba da mijenjamo na bolje, sad je vrijeme. Ako ovoj vlasti ne kažemo dosta je bilo, imaćemo još četiri izgubljene godine”, zaključuju oni.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com