TRAGIČNA SUDBINA LEGENDARNOG PJEVAČA: Sin mu je poginuo, kćerka se drogirala, pucao je sebi u grudi! - Volim Podgoricu

TRAGIČNA SUDBINA LEGENDARNOG PJEVAČA: Sin mu je poginuo, kćerka se drogirala, pucao je sebi u grudi!

Mišo i njegova tadašnja supruga Anita tvrdili su da se sve desilo pod čudnim okolnostima

Tuga i patnja legendarnog Jugoslovenskog pjevača Miše Kovača počela je kada je njegov sin Edi kao vojnik ubijen 1992, kada je imao 17 godina. Mišo i njegova tadašnja supruga Anita tvrdili su da se sve desilo pod čudnim okolnostima.
– Za razliku od papira koje smo mi dobili, a u kojima je stajalo da je naš sin umro od prostrela glave, takvog da bi na kraju mogao da živi, prava je verzija bila drugačija.

U tim je dokumentima pisalo da je Edi umro od sepse izazvane velikom količinom bakterija u organizmu – rekla je jednom prilikom Anita.

– Nakon Edijeve smrti više me ne zanima život – često je ponavljao Mišo koji je priznao da mu se tada srušio cio svijet.

Mišo se potom razveo od supruge, a onda je otišao iz zemlje sa proročicom Silvijom Konte Kalvi Marković. Njegova ćerka Ivana nije podnijela to što ih je otac ostavio. U proročici, pjevač je video osobu koja će mu pomoći da vrati mir.

– Četiri godina sam bio polumrtav, ležao nakljukan sedativima ili sam bio na groblju – ispričao je Mišo.

Njegova ćerka Ivana je tada sve teže podnosila otuđenost oca. Nakon pogibije starijeg brata, očeve teške depresije i razvoda roditelja, posegnula je za heroinom.

Mišo Kovač sa ćerkom Ivanom

Mišo Kovač sa ćerkom Ivanom
Foto: youtube

– Toliko sam bio zaokupljen samim sobom i svojom depresijom da nisam ni primjećivao njenu zavisnost – rekao je prije nekoliko godina pjevač.

Ivanu je jednom prilikom, polumrtvu, kako su navodili hrvatski mediji, pronašla Mišina sadašnja supruga Lidija i spasla joj je život.

Sve ovo ostavilo je prevelikog traga na duši pjevača i on je 1999. godine pokušao da se ubije. Pištoljem je sebi pucao u grudni koš, ali je pronađen posle pola sata i ljekari su uspjeli da mu povrate život.

– Kad sam se probudio u šok-sobi i otvorio oči, nada mnom je bio mladi isusovac i rekao mi da u životu ima samo Isusa i moje pjesme – prisjećao se Mišo koji je svoj očajnički potez objasnio sledećim riječima:

– Pokušaj samoubistva bila je samo kulminacija nagomilane tuge i očaja zbog gubitka sina – objasnio je kasnije Mišo Kovač.

Anabela Bukva: Pronađen je mrtav na putu

Kada je u Bosni buknuo rat, pjevačica Anabela Bukva, danas udata Atijas, bila je treći razred srednje škole i odlučila je da ode u posjetu kod dečka Nikole koji se tada zbog rukometaške karijere preselio u Švajcarsku.

Anabela Bukva

Anabela Bukva
Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

– On je bio profesionalni sportista, rukometaš, tamo je živio, a ja sam otišla na raspust kod njega. Taman sam završila treći razred srednje škole. U međuvremenu se desilo najgore u Bosni i ostala sam s njim u Švajcarskoj. Onda smo nas dvoje došli u Crnu Goru na odmor, a odande se u Bosnu moglo stići nekim divljim putevima. On je želio da završi neke administrativne poslove pred povratak u Švajcarsku. Otišao je u Goražde i pronađen je mrtav. Poginuo je. Od tog trenutka moj život se okrenuo. Sva ljepota i bezbrižnost su nestali, a došli su teški dani – rekla je Anabela Atijas u jednom intervjuu.

Šemsa Suljaković: Ubili su mi dva brata, a sina ranili

Devedesete godine prošlog vijeka uticale su i na muzičku legendu Šemsu Suljaković. Njena porodica se tada zadesila na Balkanu, a one je bila u Beču.

Šemsa Suljaković

Šemsa Suljaković
Foto: screenshot

– Teško mi je bilo. Slučajno sam se zadesila u Austriji kad je rat počeo, bila sam na turneji po Evropi. Ne bih ja svoje dijete ostavila, jednog jedinog sina, da sam znala da će se to desiti – rekla je ona u ispovijesti.

Tokom rata pjevačica je izgubila oba brata, a sin joj je ranjen.

– Dva brata sam izgubila, brata od strica u Brčkom. Mnogo mi je teško da o tome pričam… Sin mi je isto bio ranjen, ali slučajno. Neki zalutali metak ga je pogodio i prošao mu kroz glavnu arteriju. Moj sin jedinac, nije mi bilo nimalo lako. Eto, hvala bogu, dočekala sam unučad i snaju, koja je divna – ispričala jeŠemsa Suljaković svojevremeno.

dijaspora.news/blic.rs

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com