VANDALIZAM U PODGORIČKOM NASELJU: Napad KAMENICAMA na PUTNIKE i autobus - Volim Podgoricu

VANDALIZAM U PODGORIČKOM NASELJU: Napad KAMENICAMA na PUTNIKE i autobus

Na dva autobusa prevoznika Gradski saobraćaj Podgorica (GSP) preksinoć su vandali u Bloku devet polomili stakla, od kojih na jednom skroz, pukom srećom nije bilo povrijeđenih.

Kako je kazao vlasnik GSP Haris Alivodić preksinoć u 19.30 kamenovan je prvi autobus, na kojem su polomljena dva stakla.

“Taj autobus smo zamijenili, da bi na taj drugi u 22 časa četvorica momaka potpuno demolirala. To je za mene pokušaj ubistva, jer je polomljena šoferšajbna, sva stakla bočna, preko dvadeset kamenica su na autobus bacili, puka je sreća da niko nije povrijeđen. Koliko je to kamenje bilo, najbolje svjedoči to što je prolazilo kroz stakla sa obje strane”, kazao je Alivodić.

On je rekao da se to desilo na liniji L-7, u Bloku devet, odnosno u ulici, na koju se autobus uključuje iz Dalmatinske i koja izlazi na glavni Bulevar u Tološima.

“Tu ima dosta privatnih kuća, osvijetljeno je, ti momci nijesu bili maskirani, vjerovatno su pobjegli između tih kuća. Podnio sam prijavu policiji”, kazao je Alivodić.

On je istakao da na mjestu gdje se to desilo, sigurno ima video nadzor, kao i u naselju kuda su vandali pobjegli.

“Ako bude bilo volje, to bi moglo da se riješi. Dešava se redovno da nam na nekoliko kritičnih lokacija na periferiji grada lome stakla, ali ovako nešto me zaprepastilo”, istakao je Alivodić.

On je najavio da će ići i u tužilaštvo da zatraži reakciju, jer se plaši da kamenovanje neće stati, dok neko ne strada.

“Ne znam šta je razlog da ovo urade. Šteta je oko četiri hiljade eura na oba autobusa”, kazao je Alivodić.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com