Vujanović Baranima čestitao Dan Opštine - Volim Podgoricu

Vujanović Baranima čestitao Dan Opštine

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, čestitao je građanima Bara 24. novembar. Predsjednik je istakao da žali što zbog obaveza neće prisustvovati Svečanoj sjednici povodom praznika Opštine.

,,Svim gradjanima i građankama Bara, odbornicima i odbornicama, predsjedniku Skupštine, Radomiru Novakoviću i predsjedniku Opštine Zoranu Srzentiću, čestitam 24. novembar – Dan opštine. Istovremeno izražavam žaljenje što zbog međunarodnih obaveza neću biti u prilici da prisustvujem Svečanoj sjednici povodom praznika vaše Opštine.

Bar je grad duge istorije, formirane na tradicijonalnim vrijednostima multietničkog sklada i poštovanja različitosti. Vrijedni ekonomski potencijali i bogata kulturna baština opredjeljuju nas i motivišu da se intenzivnom saradnjom lokalne uprave i državnih organa maksimalno doprinese kvalitetu života građana Bara.

To je naš zajednički interes oličen u opredjeljenju da daljom i uspješnom valorizacijom postojećih privrednih resursa Bara unapređujemo našu Crnu Goru kao prosperitetnu i evropski profilisanu državu u čiji svestrani napredak bezrezervno vjerujemo.

U to ime još jednom vam čestitam Dan opštine Bar i srdačno Vas pozdravljam.”, zaključio je Vujanović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com