CRNOGORCI IZA REŠETAKA: Radili kao obezbjeđenje, ali ne otkrivaju čije! - Volim Podgoricu

CRNOGORCI IZA REŠETAKA: Radili kao obezbjeđenje, ali ne otkrivaju čije!

Crnogorskim državljanima Radojku Tomaševiću (35) i Ivanu Goločevcu (30) juče je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje za nedozvoljeno držanje oružja i šverca droge, kazao je za Pobjedu njihov advokat Igor Tomić. Odluka o pritvoru donijeta je u beogradskom Višem sudu.Tomašević i Goločevac zadržani su u pritvoru zbog opasnosti od bjekstva s obzirom da su strani državljani. Advokat Tomić navodi da je jedna od opcija koju će kao branilac ponudti tužilaštvu i sporazumno priznanje krivice za nedozvoljeno držanje oružja.

“Što se tiče droge koja je pronađena kod Goločevca, radi se o manjoj količini i, kako je osumnjičeni tvrdio, radi se o opijatu za ličnu upotrebu”, kazao je on.

Advokat Tomić nije mogao potvrditi informaciju objavljenu u beogradskim medijima da je Tomašević angažovan na obezbjeđenju bivšeg košarkaša Nikole Pekovića.

“Nakon hapšenja obojica su kazali da rade kao obezbjeđenje. Međutim, nijesu navodili koga obezbjeđuju”, pojasnio je Tomić.

Prema pisanju beogradskih medija, Tomaševića i Goločevca je u petak policija zaustavila u automobilu „audi 4“ američkih tablica, a tokom pretresa pronađeni su narkotici, revolver i pištolj.

U posebno prepravljenoj pregradi „audija 4“ bio je sakriven revolver marke „ruger“, pištolj ,,golan“ izbrušenih fabričkih brojeva, kao i više komada pištoljske municije različitog kalibra.

Prilikom pretresa Goločevca nađen je paketić u kome se nalazilo 0,25 grama kokaina.

Policija je u nastavku provjera utvrdila da automobil „audi 4“ u kojem su bili Tomašević i Goločevac pripada bivšem košarkašu Nikoli Pekoviću, koji pored sportske ima i bogatu građevinsku karijeru.

Beogradski mediji navode i da tamošnja policija raspolaže operativnim podacima da je Tomašević u obezbjeđenju Nikole Pekovića.

(Pobjeda)

1 komentar

  1. This web-site is usually a walk-through like the information you wanted with this and didn’t know who must. Glimpse here, and you’ll undoubtedly discover it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com