TAMBURAŠI MU SVIRALI U KRILU, PJESME PLAĆAO PO 100 EVRA: Novi snimak burnog kafanskog života ubijenog Markuša - Volim Podgoricu

TAMBURAŠI MU SVIRALI U KRILU, PJESME PLAĆAO PO 100 EVRA: Novi snimak burnog kafanskog života ubijenog Markuša

Marko Markuš (29), koji je u petak uveče oko 21.30 časova ubijen u klasičnoj sačekuši u Novom Sadu, vodio je lud noćni život, a nebrojeni su snimci sa društvenih mreža koji svjedoče da nije štedio novac na dobar provod u kafani.

Tako je na jednom snimku uhvaćen kako ne žali evre, pa dvadesetice gura u ruke poznatom pjevaču Angelu Dimovu samo za jednu pjesmu, njegov najveći hit “Ovo je priča o nama”, koji su otpjevali uglas.Bez tamburaša nije ni ulazio u kafanu, a koliko je volio živu muziku oko sebe svjedoči i drugi video na kojem mu muzičari maltene sjede u krilu.

FOTO: PRINTSCREEN

Podsetimo, Markuš, sin visokog zvaničnika novosadske policije, ubijen je u pucnjavi kod hotela “Sajam”, a iako je hitno prevezen u bolnicu gdje su mu se ljekari borili za život, podlegao je povredama.

Ubijeni se družio sa NBA košarkašem i doskorašnjim direktorom KK Partizana, Nikolom Pekovićem u čijem automobilu je večeras pronađena droga i oružje.

KO JE BIO UBIJENI DRUG NIKOLE PEKOVIĆA? Izrešetan ŽESTOKI MOMAK sa debelim dosijeom!

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Markuš je 2014. godine osuđen u Višem sudu u Novom Sadu na pet godina zatvora jer je nožem pokušao da ubije sugrađanina Slobodana Milutinovića na Tvrđavi, ali je pravosnažno oslobođen za to delo početkom ove godine.

 

(Kurir.rs/S.S./Foto: Printscreen/Instagram)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com