Konačno otkriven identitet Putinove ćerke? (FOTO) - Volim Podgoricu

Konačno otkriven identitet Putinove ćerke? (FOTO)

Nakon višegodišnjih špekulacija, potvrđeno je da je plesačica Jekaterina Vladimirovna Tihonova mlađa ćerka predsjednika Rusije Vladimira Putina, prenosi Rojters.

Ova novinska agencija je još 2015. prenjela ovu infomraciju, ali sada su dobili i potvrdu i to od Svjetske federacije za rock and roll ples (WRRC).

“Potpredsjednik za pravna pitanja WRRC (Manfred Mohab) rekao je da poznaje Tihonovu, a kada je upitan da li zna da je Putinova ćerka, on je rekao ‘Da, naravno da je znam’. Klimnuo je glavom i rekao ‘da’ i na ponovljeno pitanje”, prenosi Rojters.

Agencija je došla do ove informacije nakon razgovora sa Andrejom Akimonovim, jednim od čelnih ljudi Gasproma 2015.

Akimonov je brzo demantovao ovu informaciju, ali Rojters je dobio potvrdu i od dva anonimna izvora.

Ruski predsjednik je do sada uspješno skrivao identitet svoje dvije ćerke, Marije i Jelaterine, a na novinarska pitanja o porodici, obično je humorom izbjegavao odgovore.

Jekaterina Tihonova (31), prezime je naslijedila od babe, a bila je zadužena za projekte Moskovskog državnog univerziteta.

Udata je za milijardera Kirila Šamalova, koga Rojters opisuje kao sina jednog od “Putinovih najboljih prijatelja”. Šamalovi su bogatstvo stekli u poslovima sa naftom.

Niti Kremlj, niti Tihonova nisu odgovarali na ovo pisanje Rojtersa.

1 komentar

  1. Oh my goodness! an amazing post dude. Appreciate it Nevertheless We are experiencing problem with ur rss . Do not know why Cannot join it. Will there be any person obtaining identical rss dilemma? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com