NEVJEROVATNE CIJENE! Velika novogodišnja rasprodaja brendiranih NAOČARA I OKVIRA, i to nije sve! - Volim Podgoricu

NEVJEROVATNE CIJENE! Velika novogodišnja rasprodaja brendiranih NAOČARA I OKVIRA, i to nije sve!

Potraga za naočarima, sunčanim ili onim za vid, često se pretvori u pravu noćnu moru! “Odgovara oblik, ali ne i boja, dobro stoje ali nisu kvalitetne, sve je super, ali su preskupe… ”

Mukama je stigao kraj.  Posjetili smo optičarsku radnju “Provizion” u podgoričkom City molu, i pored zaista velikog izbora sunčanih naočara i okvira, otkrili da je kupovina naočara na ovom mjestu lakša i jednostavnija.

Trenutno je u Provizionu velika novogodišnja rasprodaja brendiranih sunčanih naočara kao i dioptrijskih okvira, pa sebi možete priuštiti kvalitet i dizajn kakav ste oduvijek sanjali i po duplo nižoj cijeni!

I to nije sve. U Provizionu su odlučili da je decembar mjesec za radovanje, pa su spremili brojna iznenadjenja, popuste, poklone i – nagradnu igru u kojoj svaki račun može osvojiti vrijedne nagrade – doživotni VIP vaučer sa 20 odsto popusta, poklon vaučer od 150 eura, i brojne druge.

Ovdje možete besplatno prekontrolisati svoj vid, dobiti stručne savjete a, ukoliko kupite jedan dioptrijski okvir, drugi dobijate gratis.

Ima još…

Tokom decembra, za sva dioptrijska stakla važi popust od 20 odsto.

Ima još… Kakva sve iznenadjenja su u Provizionu spremili za svoje kupce, saznaćete na licu mjesta, u njihovoj radnji u City molu.

Čekaju vas poznati brendovi Miu Miu, Prada, Rey Ban, Vogue, Emporio Armani… I jos mnogo toga možete pogledati i na njihovoj FB stranici Provizion optika

Eh, da. U Provizionu imaju naočari i dioptrijske okvire za svačiji džep. Ukoliko niste od onih kojima je ovaj detalj naročito važan, sigurno ćete naći nešto i po svom ukusu.

Provizion prije svega misli na kvalitet i zadovoljstvo svojih kupaca, a ukoliko volite odloženo plaćanje, odobravaju kupovinu i do 12 rata!

Provizion u Podgorici se nalazi u City Mall-u, prizemlje

Provizion Budva – Jadranski put BB

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com