Obuća UNO: Od sad trgovina na 12 rata bez obzira na iznos!!! - Volim Podgoricu

Obuća UNO: Od sad trgovina na 12 rata bez obzira na iznos!!!

   

Kvalitetna ponuda, besprekorna usluga i najpovoljniji načini plaćanja su ono po čemu je Obuća UNO više od dvije decenije prepoznatljiva na crnogorskom tržištu.

U radnjama obuće UNO od sad možete iskoristiti mogućnost trgovine na 12 mjesečnih rata – bez obzira na iznos, uz izvrsnost kompletnog korisničkog iskustva i visok nivo kvaliteta post – prodajnih usluga.

Nova povoljnost omogućava vam da odaberete idealan par obuće među najpoznatijim svjetskim brendovima kao što su: Botticeli, Mustang, Wrangler, Desigual, Tamaris, Iceberg, Flex, Tommy Hilfiger, Vittorio Virgili, Replay, Ambitious, US Polo, Fly London, Lemon Jelly…

Obuća UNO svoju poziciju na tržištu uspješno je gradila zajednički sa svojim kupcima, stvorivši imidž firme čiji program može da zadovolji i najzahtjevnije potrošače. O tome svjedoči i prestižno priznanje Customer's Friend, koje je kompanija dobila od švajcarske sertifikacione kuće ICERTIAS, kao prijatelj kupaca. Takođe je ponosni nosliac medalja: Best Buy – za najbolji odnos cijene i kvaliteta i Qudal – broj 1 u kvalitetu u Crnoj Gori.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi obuće UNO možete naći na Facebook stranici Obuca UNO, koja korisnike svakodnevno informiše o novim akcijama i popustima, novim kolekcijama koje možete potražiti u radnjama i nudi interesantne i vrijedne nagradne igre.

Iskoristite priliku da najbolje brendove kupite u po najboljim cijenama, i zato: ne razmišljajte puno, dođite u UNO!!!

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com