Prostitutke na JADRANU prodaju SEKS BEZ KONDOMA za 5 EURA: U sebe guraju sunđer zbog MADAM koja im zagorčava život (VIDEO) - Volim Podgoricu

Prostitutke na JADRANU prodaju SEKS BEZ KONDOMA za 5 EURA: U sebe guraju sunđer zbog MADAM koja im zagorčava život (VIDEO)

Samo tokom prošle godine u Italiju je migriralo preko 11.000 žena, a procjenjuje se da je čak 80% prisiljeno na prostituciju

U novom dokumentarcu britanskog “Gardijana” o jezivom putu koji prolaze djevojke iz Afrike u nadi za bolje sjutra, zapanjio je mnoge. Put silovanja, prostitucije, ucjenjivanja i zlostavljanja za devojke ne prestaje ni kad dođu u Evropu. 

One ostaju na jadranskoj obali Italije, na Stradi Bonjifika, ironično nazvanoj “Putem Ljubavi” gde su prisiljene da prodaju svoje telo, prenosi “The Guardian”.

Samo tokom prošle godine u Italiju je migriralo preko 11.000 žena, a procjenjuje se da je čak 80 odsto prisiljeno na prostituciju. Najviše žena je iz Afrike, i to uglavnom iz Nigerije.

Neke djevojke imaju tek 14 godina, druge su već starije, ali to nema veze – ovde su da svojoj Madam, kako nazivaju žene koja ih iskorišćavaju, otplate dug dolaska u Evropu – čak 35.000 eura. 

Prva stanica na putu do Evrope je Libija, ratom razorena zemlja gde unazad par godina prostitucija postaje sve popularniji način zarade.

Djevojke su tamo smještene u zajedničku kuću, a prostitucija nije izbor nego su na nju prisiljene. Ukoliko odbiju, priča jedna od njih, prebiju ih.

– Prostitucija u Libiji vrlo je opasna jer tamo niko ne koristi kondome – izjavila je jedna od djevojaka koja je prošla taj pakao te dodaje kako same moraju da se zaštite od bolesti ili trudnoće, prilikom čega pokazuje nešto što liči na zgužvani papir. 

– Ovo moramo da presavijemo (pokazujući na nekakav sunđer) 12 puta i stavimo šampon na to – objašnjava svoju metodu kontracepcijske zaštite.

U Libiji se može desiti da imaju do deset klijenata dnevno.

Druga djevojka je u Italiju stigla u brodu u kojem su bile samo trudnice. Bila je začuđena i kada su došli, pitala je čovjeka koji je došao po njih, zašto je u tom brodu. Ispalo je da je i ona sama bila trudna, te je odvedena k Madam i pod prisilom je popila tablete zbog kojih je pobacila – sve kako bi mogla da radi i prostitucijom zaradi novac.

Brojni su načini kako “robovlasnici” zadržavaju devojke, a najčešći ih zastrašuju “vudu” ritualima. Djevojke vjeruju da će poludjeti ili umrijeti ako ne održe obećanje i vrate novac, ali dugovima nikad nema kraja. Iz nevladine organizacije “Na putu” koja pokušava da djevojkama osigura siguran život te ih skloni s ulice, poručuju kako djevojke otplaćuju dugove više od dvije godine.

“Na putu” obilazi svaki dan djevojke, nose im ljekove i kontracepcijsku zaštitu. Ističu kako su razgovarali s preko 3.000 djevojaka koje su prisiljene na prostituciju i kako je priča svake vrlo slična. Prije nekoliko godina djevojke su po klijentu mogle da zarade do 30 eura za seks. Ali, s povećanjem broja migrantkinja, smanjila se i “satnica”. Sad muškarci plaćaju devojkama tek 5 eura i to za seks bez kondoma. 

Za stanovnike Strada Bonjifika porast prostitucije grozna je stvar. Oni tvrde kako uz put stalno staju automobili, te da muškarci razne dobi i socijalnog statusa plaćaju devojke. Neki su čak i svesni da su devojke prisiljene da budu tamo, ali to ih ne brine – oni žele da dobiju uslugu koju plaćaju. Prije je ovaj deo Italije bio prepun fabrika, ali porastom prostitucije poslodavci su bili prisiljeni da odu. Pored puta se sad, umesto fabrika, nalaze prljavi madraci na kojima se devojke prodaju muškarcima.

Pogledajte video:

Telegraf

2 komentara

  1. I’ve been surfing on-line greater than three hours as of late, but I by no means found any interesting article like yours. It¡¦s pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content as you probably did, the internet can be much more useful than ever before.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com