Blizanci se vraćaju bivšima, a Vaga počinje ozbiljnu vezu - Volim Podgoricu

Blizanci se vraćaju bivšima, a Vaga počinje ozbiljnu vezu

Pogledajte šta vam zvijezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Hrana

Lako gubljenje energije i trošenje, pa vam je potrebna ishrana koja je raznovrsnija i bogatija nego inače. Takođe, kod nekih od vas mogući su problemi sa manjkom gvožđa, pa vam se kao „prva pomoć“ preporučuju spanać, džigerica i cvekla.

Ljubav

Mars, vaš vladar, na poslednjim je stepenima znaka Vage, ali u izuzetno stabilnoj poziciji i aspektu sa Saturnom i Merkurom, što vama lično donosi realno sagledavanje situacija u emotivnoj ili bračnoj vezi, ali i potrebu za otvorenim i konstruktivnim razgovorom. I Venera, vladarka partnerskih odnosa, u boljoj je poziciji, pa ova nedelja obećava neke normalne odnose, čak i porast živosti, optimističnosti, entuzijazma. Ni oni koji su slobodni neće proći ni malo loše. Suprotni pol se itekako aktivirao prema vama, i iako vam se možda u ovom trenutku samo nude neki neobavezni kontakti i avanture, itekako je moguće da vam tako nešto baš i odgovara.

Posao

Evidentno je da neki projekti ili dogovori u ovoj nedelji mogu biti prolongirani, ali čini mi se da ste vi dosta strpljivi i spremni da sačekate svoj momenat, tako da ovo nećete doživeti kao smak sveta. Kašnjenja vam stoje kada su u pitanju papiri i dozvole, naročito ako se bilo šta od ovoga vezuje za inostranstvo. Obzirom da je Venera ušla u vaše polje koje vlada strancima, očekujte da ćete u narednom periodu neuporedivo više biti usmereni na ovu stranu. Neka rešenja su blizu, ne odustajte.

Novac

Troškove ne možete držati pod kontrolom tokom ovog perioda, koliko god se trudili. Dobro je što će prilivi ipak ispuniti vaša očekivanja.

Zdravlje

Starijim Ovnovima problemi sa kostima, zglobovima. Moguće su i reumatične tegobe. Kod mlađih – dosta dobro, pokušajte da se ne iscrpljujete obavezama.

Bik

Hrana

Novi recepti, novi začini, novi ukusi i mirisi – u periodu ste kada sve želite da probate, omirišete, okusite. Nećete biti skloni preterivanju, ali eksperimentisanju sa hranom – svakako. Za vaše zdravlje – manje slatkiša, više hrane bogate mineralima, naročito gvožđem.

Ljubav

Opustite se i uživajte – to što ste u ovoj nedelji, ali i u nekom dužem narednom periodu „spopadnuti“ od strane bivših emotivnih partnera, ne treba da vas opterećuje ni malo. Verovatno će vam u nekom trenutku već postati smešno što se javljaju čak i oni na koje ste u potpunosti zaboravili. Ne kažem, možda biste vi i želeli da se sa nekom od tih priča i nešto konkretnije desi, ali iskreno rečeno – pred vama se otvaraju vrata novog, pa šta će vam staro onda? Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima, biće u jednoj opuštenijoj fazi. Vi ste raspoloženi, partner je prestao da šizi za svaku sitnicu i da vam diže pritisak, i realno gledano – sada i možete funkcionisati totalno korektno.

Posao

Imate neke nove ideje i planove, ali nisam sigurna da biste trebali sada da se posvetite njima. U suštini, zbog retrogradnosti Merkura, možda biste više trebali da se usmerite na zaostatke, ali i na poslovne projekte koje ste već pokrenuli – proverite u kojoj je to sada fazi i vidite šta možete uraditi da dodatno pogurate. Vreme je takođe da kontaktirate neke osobe sa kojima ste ranije imali korektnu poslovnu saradnju. Pravi je trenutak da se poslovne priče i dogovori obnove.

Novac

Ima šansi za manje prilive koji se ne vezuju za redovne poslovne angažmane, što će dobro doći da popunite novčanik.

Zdravlje

Početkom i krajem nedelje bićete nešto podložniji prehladama i virusima nego inače. Ovo naročito važi za stariju populaciju.

Blizanci

Hrana

Tegobe sa stomakom i želucem mogu biti prilično naporne, pa i na dalje stoji upozorenje da izbegavate hranu koja će vam opteretiti probavni sistem. Probajte da olakšate sebi nekim supicama, čorbicama, varivima – u suštini – jedite kašikom….

Ljubav

Retrogradno kretanje vašeg vladara u polju partnerstava i ulazak u njega Venere koja vlada ljubavlju, govori da će se pred slobodnim Blizancima verovatno otvoriti mogućnosti za obnovu kontakta sa bivšim emotivnim partnerima. No, iako ova mogućnost stoji, stoji i prisustvo nekih novih ljudi u vašem životu, pa verovatno povremeno ni sami nećete znati da li da se okrenete prošlosti ili novitetima. Savet – pustite neka stvari idu kako idu, ionako bi svaka, na prečac doneta odluka u ovom periodu, svakako morala da dođe na preispitivanje. Neka ljubav sama odluči na koji način će vam doći. Što se tiče Blizanaca u vezama i brakovima, kod vas je onako, promenljivo. Čas lepo, čas manje fino. Standardna i uobičajena slika.

Posao

Planetarne pozicije su takve da vam svakako ne olakšavaju okolnosti u poslovnom segmentu. Preporuka za vas je da se itekako posvetite onim projektima i poslovima koje ste započeli, da raščistite neke obaveze i time olakšate sebi. Vrlo je važno da održavate komunikaciju i sklad u dogovorima sa postojećim saradnicima, pogotovo ako ste u proteklom periodu pokrenuli priču oko eventualnog proširenja saradnje ili novih zajedničkih poslovnih poduhvata. Trudite se da budete fokusirani u svemu.

Novac

I u ovu ćete sedmicu ući kroz neki trošak ili finansijsko opterećenje. Prilivi će tokom ovog perioda biti promenljivi i nestabilni.

Zdravlje

Niste u nekom bajnom energetskom periodu, a ni imunitet vam nije najjači. Takođe, stomačni problemi i tegobe sa kičmom i zglobovima.

Rak

Hrana

Pokušavate vi tu kao sa nekim dijetama, kao trudite se da menjate svoj način ishrane…..a u suštini samo merkate kako ćete da ćapite omiljenu hranu. Loše vesti – teško je da ćete u ovoj sedmici uspevati da se kontrolišete i obuzdate apetit…

Ljubav

Nije vam jasno – sto puta ste voljenoj osobi ili bračnom partneru skrenuli pažnju na neke stvari i to nije dalo nikakve rezultate. S druge strane, ni vašem partneru nije jasno – kako non stop možete da zvocate i da se bavite nebitnim stvarima? Mislim da vam je poenta jasna – tokom ove sedmice imaćete problem u komunikaciji, i jedino što bih mogla da vam preporučim jeste da se manje fokusirate na probleme i nesporazume, a više na ono što vas spaja i što vam donosi lepe momente. Što se slobodnih Rakova tiče, i kod vas je ove sedmice izuzetno aktuelno sve ono što se vezuje i za prošle partnere, ali i za osobe sa kojima se dugo niste čuli ni videli. Biće ovde iznenađenja, pa se pripremite za susrete za prošlošću….

Posao

Poslovna svakodnevica, obaveze, odgovornost, ali i odnos sa kolegama – sve će to tokom ove sedmice biti u velikom fokusu. Verovatno je da će tokom ove sedmice biti ponovo pokrenuta neka problematika iz prethodnog perioda i potrebno je da je rešite što pre. Povremeno neke napete situacije, ali sve će vam ovo samo donositi trenutnu glavobolju, vidi se da ćete ih vrlo brzo rešavati. Generalno gledano, komunikacija je trenutno u blagom zastoju i potrebno je više truda oko dogovora sa saradnicima.

Novac

Bićete nešto više opterećeni dugovanjima, jer ćete imati kratke rokove da neka od njih regulišete. Što se priliva tiče, oni su korektni i redovni.

Zdravlje

Retrogradno kretanje Merkura u polju zdravlja može doneti sitnije tegobe, naročito starijim Rakovima. Takođe, postoji mogućnost povređivanja, pa budite nešto oprezniji.

Lav

Hrana

Dobar je trenutak da ispravite neke propuste u svom načinu ishrane. Ili – da se vratite režimu koji vam je u potpunosti odgovarao i zbog kojeg ste se dobro osećali. Takođe, sada možete primeniti principe dijete koja vam je jako godila u nekom proteklom periodu.

Ljubav

Lavovi koji su slobodni imaju zaista neograničene mogućnosti tokom ovog perioda. Da, stoji vam raspoloženost za avanturu i zabavu, za izlaske i druženja sa prijateljima i u ovome ćete svakako uživati. Pored toga, imate mogućnosti i za nova poznanstva koja mogu krenuti jako lepo i osobe koje će vam izuzetno prijati. No, pored ovoga, sve više vam se otvaraju šanse i za kontakte sa bivšim partnerima ili za povratak u vaš život osobe koju odavno poznajete, a sa kojom dugo niste imali komunikaciju. Kao što vidite – potpuni šareniš. Samo od vaših natalnih karata i predispozicija u njima zavisi na koju ćete stranu otići….Zauzeti Lavovi su u odličnom raspoloženju i jednom skladnom kontaktu sa voljenom osobom.

Posao

Itekako je moguće da će tokom ove nedelje nečija podrška ili pomoć, na koju ste baš računali, izostati ili pak biti prolongirana za neki naredni period. Nemojte dozvoliti da vas ovo onespokojava – jednostavno – kad bude pravi trenutak i pravo vreme – rešiće se. Stoje takođe povremena kašnjenja i sporost, naročito kada je dokumentacija i kada su dogovori u pitanju. Jedan deo ovakvih pitanja ćete uspeti da završite, i to sa dosta pozitivnim rezultatima. U ovoj nedelji su nekima od vas moguća češća poslovna putovanja.

Novac

Morate biti odgovorniji kada je raspolaganje novcem u pitanju. To ne znači da para neće biti, ali da morate odrediti prioritete i ispoštovati ih.

Zdravlje

Nešto više se usmerite na način ishrane, to vam je i dalje slaba tačka. Sve ostalo će po pitanju zdravlja funkcionisati više nego dobro.

Devica

Hrana

Stegnuti ste sopstvenom nervozom, nekim rokovima i tenzičnim okolnostima, pa nije ni čudo što ne uživate u hrani kao inače. Postaćete izuzetno probirljivi, što vam u ovoj nedelji i odgovara – vodite računa da namirnice budu kvalitetne i ispravne.

Ljubav

Uočili ste neke svoje pogreške, shvatili da niste bili baš korektni prema voljenoj osobi ili bračnom partneru i sada ćete pokušavati da te stvari ispravite. Lepe pozicije planeta, naročito kod onih koji su u braku govore da je sada itekako moguće ne samo srediti i stabilizovati odnose, već ih i ulepšati i dovesti do toga da vi i partner uživate u zajedničkim momentima. Ako ste slobodni, to već znate i sami – kad god vaš vladar krene retrogradnim hodom, vi nekako morate da se vratite korak unazad, morate malo da zagrebete po prošlosti i pogledate šta se tamo dešava. Iskreno, neće se tokom ove nedelje dogoditi ništa spektakularno u tom smislu – možda ćete neke ljude kontaktirati, možda se susresti….i to je to….

Posao

Od samog početka sedmice u poslovnom segmentu će krenuti užurbanost, problemi u komunikaciji sa onima sa kojima radite, jak tempo dešavanja koji će vas naterati da se u potpunosti usredsredite na ono što radite. U ovoj su vam nedelji potrebni pomoć i podrška, jer sami nećete uspeti, pa potražite one koji su i do sada bili tu za vas. I pored ove hitrine i rešavanja problema u hodu, vi ćete se osećati više nego dobro. Prija vam da budete zauzeti, a istovremeno – shvatate da korak po korak gurate ka cilju.

Novac

Iako će neki finansijski problemi izgledati nerešivo, igrom slučaja ili uz pomoć ljudi koji su vam bliski, uspećete i ovo da regulišete.

Zdravlje

Promene vremena i vazdušnog pritiska mogu itekako uticati na Device, naročito starije generacije. Potrebno vam je više opuštanja i sna.

Vaga

Hrana

Od ove ste nedelje u pokretu, u trku, u užurbanosti, ali i u izuzetno dobrom raspoloženju. Uglavnom će se vaši obroci svoditi na po koji zalogaj „s nogu“, a verovatno je da ćete češće posećivati i restorane brze hrane.

Ljubav

Slobodne Vage su u prethodnom periodu bile u nekim nedefinisanim situacijama. Postojale su osobe koje vam se dopadaju, ali ste nekako obigravali jedno oko drugog, bez konkretizacije odnosa. Sada je pravi trenutak da i vi i vaša simpatija igrate otvorenih karata i da pokrenete priču u jednom ozbiljnijem pravcu. U prevodu – Vagama se od ove nedelje otvaraju prve prave šanse da uživaju u jednoj emotivnoj priči. Što se tiče onih koji u u emotivnim vezama i brakovima, ova je sedmica dušu dala za uživanje, ali i za skladne odnose i dobru komunikaciju sa partnerom. Sada već možete otvorenije razgovarati o pitanjima koja su i vama i voljenoj osobi jako važna i o kojima duže vreme razmišljate….

Posao

Da, imaćete vi tokom ove sedmice mnogo sitnih obaveza koje morate završiti koliko odmah, imaćete opterećenost nekim kašnjenjima i komplikovane dogovore, verovatno i nesporazume sa saradnicima, ali ništa od svega ovoga što će vam otežavati situaciju, neće vas ukočiti u pokretu ka vašim ciljevima. U ovoj ste nedelji u isto vreme u potpunosti stabilni, hladne glave, ali i sposobni da pokrenete tačno ono što želite. Vreme je da se pređe sa reči na dela i da se krene u potragu za novim poslovnim šansama.

Novac

Izaći će na dnevni red neke obaveze ili dugovanja koje niste regulisali na vreme, ali ćete samo u početnim momentima imati nerviranje oko toga. Brzo završavate sa komplikacijama.

Zdravlje

Vaša vladarka Venera u polju pokreta, govori da bi Vage trebale da se razmrdaju kroz fizičku aktivnost i bavljenje sportom. To će itekako pozitivno uticati i na vaše raspoloženje, ali i na vaše zdravlje.

Škorpija

Hrana

Škorpijama je ovo odličan period da krenu sa režimom ishrane koji im jako prija, da otpočnu sa dijetom….u svakom slučaju – da se „uvedu u red“. Umereni ste i umete da kontrolišete sebe. Rezultati vaših novih navika će brzo biti vidljivi.

Ljubav

Jupiter, vladar vašeg polja ljubavi, u odličnom je aspektu sa Neptunom iz ovog polja, pa je slobodnim Škorpijama sve otvoreno da zakorače u jednu zanosnu i izuzetno romantičnu priču. Ako ste do sada i imali nekih nedoumica po pitanju osobe koja vam se dopada, sada vam je sve jasno i u potpunosti ste odlučni da oživite i konkretizujete ovu priču. Doduše, neki od vas mogu na kratko poželeti da ostvare kontakt sa bivšim partnerom, ali ovo može biti samo komunikacija ili eventualno jedan susret – ništa više od toga. Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, od ove nedelje ste vas dvoje u potpnosti stabilni, skladni i zadovoljni. I vi i voljena osoba ste raspoloženi i lako ćete jedno drugom pružati ljubav i bliskost.

Posao

Kada od sledeće sedmice Mars uđe u vaš znak i vaše polje ličnosti, bićete u potpunosti „svoj na svome“. No, to ne znači da vam je ova nedelja iole loša po pitanju posla – naime, strpljivi ste, stabilni, svesni da vas očekuju neke važne poslovne mogućnosti i prilike. Ono što ste u proteklom periodu pokrenuli sada počinje da daje svoje rezultate i vi ćete njima biti više nego zadovoljni. Doduše, na samom početku nedelje možete imati nekih manjih problema sa paprima i važnim dokumentima, ali ovo je prolazno.

Novac

Sa ulaskom Venere u polje novca, prilivi će se svakako povećati. Doduše, tu je i retrogradni Merkur, pa postoji potreba da regulišete bilo kakve zaostatke po pitanju računa koje imate.

Zdravlje

Ulazite u period kada će vam se u potpunosti vratiti vaša energija i snaga. Starijima je ovo odlična nedelja da odrade kontrole kod lekara, čisto da bi bili sigurni sto posto da je sve u redu.

Strelac

Hrana

Veća potreba za uživanjem u hrani, u dobrom zalogaju, u slatkišima….No, iako će vam sve ovo prijati, kasnije možete osetiti da ste preterali ili da imate tegoba, bilo sa varenjem, bilo sa pritiskom. Potrebno je da kontrolišete sebe.

Ljubav

Dok se sa jedne strane, oko vas u ovom periodu vrti veliki broj udvarača, sa druge – vi nigde ne žurite i puštate da se sve odvija lagano, nekim svojim tokom. Neke vam osobe jako prijaju, ali ne želite da u brzini pogrešite, pa samo održavate komunikaciju i trudite se da uvidite kakve su one zaista. Doduše, nekima od vas će prošlost početi da sve češće „blica“ u mislima, pa je moguće da ćete razmišljati i o obnovi kontakta sa nekim od bivših emotivnih partnera. Zauzeti Strelčevi imaju čas red komplikovanih, čas red nekih finih dešavanja sa voljenom osobom. Povremeno ni sami ne znate da li se volite ili mrzite. U svakom slučaju, sada je dobar momenat da pokrenete razgovore o stvarima koje vas koče i ometaju.

Posao

Od samog početka nedelje će vas sa svih strana „napasti“ situacije u poslovnom segmentu. Ako budete krenuli da ih rešavate sve odjednom, samo ćete napraviti i konfuziju na poslu, ali i u svojoj glavi. Pokušajte da odredite šta je ono što je najbitnije i krenite odatle. Nemojte dozvoliti da vas nervoza povremeno ponese, jer i sami znate da u takvim stanjima ne donosite baš pravilne odluke. Sve što budete radili impulsivno, samo vas može vratiti korak unazad. Uključite mozak i budite hladne glave.

Novac

Verovatno je da će vas tokom ove nedelje obradovati neki priliv koji je više puta bio prolongiran, ili ćete pak dobiti konačno pare koje vam prijatelj duguje…

Zdravlje

Ukoliko ste stariji pripadnik ovog znaka i imate neke hronične tegobe, vreme je da im posvetite više pažnje. Mlađima – sve ono što je vezano za ishranu.

Jarac

Hrana

Malo ugađajte sebi tokom ove sedmice. Takođe, podsetite se nekih starih recepata ili hrane koju odavno niste jeli, jer će vam sada izuzetno prijati. Generalno gledano – baš će vam odgovarati mlečni proizvodi – sir, kiselo mleko ili kefir.

Ljubav

Mota vam se neko po glavi i vrlo često na ovu osobu mislite. Moguće je da je to neko preko vašeg poslovnog segmenta ili eventualno osoba koju češće susrećete u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. U svakom slučaju, ako postoje simpatije, trebalo bi pokrenuti i neku komunikaciju, zar ne? Mislim da vam je ovo odličan trenutak da napravite prvi korak. Jarčevi u emotivnim i bračnim vezama već imaju ozbiljno natovareno polje tajni, i ove je aspekte najbolje koristiti na taj način što ćete se fokusirati na razmišljanja i mogućnosti da popravite priču sa voljenom osobom. Takođe, moguće je da vas u ovom periodu muče neke nedoumice i pokušavate da ih sami sa sobom razrešite. No, ima i ono – dopada vam se neko drugi..

Posao

Neki će ovu radnu nedelju otpočeti prilično bezvoljno, a drugi će otići u potpuno drugu krajnost – biće toliko prodrmani dešavanjima, da neće znati na koju stranu pre da se okrenu. U svakom slučaju, vidi se raskorak između onoga što želite i onoga što dobijate, pa makar u tih prvih par dana budite maksimalno fokusirani na sve ono što vam je važno. Smetaće vam takođe što su ljudi oko vas neorganizovani i što vam više odmažu nego pomažu, ali to sada na žalost ne možete promeniti. Vi lično dajte sve od sebe…

Novac

Imate šansu da tokom ovog perioda zatvorite neke obaveze ili dugovanja koji vam dugo stoje nad glavom.

Zdravlje

Ne forsirajte se ni na šta, dajte prilici sebi da se odmorite i opustite. Stariji pripadnici znaka – nešto smanjen nivo energije.

Vodolija

Hrana

Ove nedelje niste za eksperimentisanje – najviše će vam odgovarati neka stara jela ili provereni recepti majke ili bake. I dalje imate manjih problema sa varenjem, pa se potrudite da ne preterujete ni u čemu. Prekinite onda kada je najslađe.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, vi ste sada u nekoj fazi „ ni tamo ni ovamo“. U prethodnom periodu ste sklopili neka nova poznanstva, slatko ste se isflertovali na više strana, a oko vas još uvek obleću neki ljudi koji pokušavaju da vas osvoje. Na sve to, i partneri iz prošlosti su se aktivirali, pa vi povremeno prosto ne znate šta se oko vas dešava. Vi lično niste posebno emotivno fokusirani ni na koga, pa je možda najbolje da u ovom momentu ne žurite. Pustite neka se iz sve ove gužve sama od sebe izdvoji osoba koja će vam najviše odgovarati…..Zauzete Vodolije imaju sa partnerom početkom sedmice neku manju raspravu, ali to je jedino što će vas tokom ovog perioda uzdrmati. Ostatak nedelje je izuzetno povoljan i miran.

Posao

Kao da su se u ovoj nedelji nastavile neke situacije iz prethodne, i to one koje vam donose nervozu i uznemirenost. Da se razumemo, ništa se loše neće izdogađati, vi ćete jednostavno biti napeti jer morate da žurite oko nekih situacija za koje ste već mislili da ste ih završili i regulisali. Kada prođe ovaj prvi „napad“ dešavanja, ostatak nedelje vam je poslovno fenomenalan. Doduše, vi ćete imati toliko dobrih prilika da ćete se maksimalno iscrpeti da biste na sve odgovorili na adekvatan način….

Novac

Novac će dolaziti i dolaziti i dolaziti…..Šta ćete vi konkretno uraditi sa njim, to je već pitanje. Jedan savet – sada je trenutak da se zaostaci rešavaju….

Zdravlje

Kako dani budu odmicali, vi ćete se osećati sve poletnije i sa više energije. Ni povremeno iscrpljivanje na poslu neće poremetiti vaše raspoloženje.

Ribe

Hrana

Ovo je sedmica da malo povučete ručnu kočnicu, da ne žurite, da više uživate u dobrom obroku i svakom zalogaju. Ako hoćete da poslušate savet – najviše vam odgovara kuvana hrana, neke supice, čorbice, variva…

Ljubav

Još jedna nedelja koja ne obećava neku naročitu stabilnost i sklad sa emotivnim ili bračnim partnerom. Neće tu biti nekih velikih svađa, da se razumemo, više nekih razmimoilaženja i nemogućnosti da brzo dođete do rešenja. Problemi u komunikaciji će dolaziti velikom brzinom, a rešenja i popravljanje situacije će ići sporo…zato je možda najbolje da se trudite da ne reagujete ishitreno, već da pustite da neke stvari „prenoće“. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju osećaj da se slomiše od truda oko neke osobe, ali da ona ni na koji način ne pokazuje da je zainteresovana za vas. Čini vam se, da šta god da uradite, to nije dovoljno da bi drugu stranu pokrenulo prema vama. Samo budite strpljivi, na pravom ste putu…..

Posao

Naporan početak nedelje, jer imate osećaj da vam rešenja i dogovori bukvalno izmiču „za dlaku“, pa se možete nervirati i biti naporni onima oko vas. No, budite sigurni da je samo početak ovakav, ostatak nedelje vam donosi odlične poslovne šanse i prilike za dogovore i sa poslovnim partnerima, ali i za neke ozbiljne priče sa nadređenima….možda i priče o unapređenju….Poenta je u tome da u ovom periodu ne smete žuriti, jer nemate potrebe za tim. Vaši rezultati govore sami za sebe. Pustite neka jure vas.

Novac

Nešto više novca ćete tokom ovog perioda morati da odvojite za domaćinstvo ili za članove porodice. Ipak, prilivi su vam redovni i stabilni.

Zdravlje

Starijim pripadnicima ovog znaka stoje mogućnosti za infekcije urinarnog trakta. Kod mlađih – solidna zdravstvena situacija.

B92

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com