DF: Kada Katnića uhvatite u laži, on automatski izrekne nekoliko novih - Volim Podgoricu

DF: Kada Katnića uhvatite u laži, on automatski izrekne nekoliko novih

Iz Predsjedništva Demokratskog fronta saopštili su da poziv glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da oni dostave dokaze u predmetu pokušaja terorizma, pokazuje svu apsurdnost tog procesa.

“Predsjedništvo DF-a iskazuje nemjerljivo zadovoljstvo zbog oglašavanja Milivoja Katnića, jer smo na trenutak pomislili da je opkoljen sopstvenim lažima odlučio da se najzad opaše Nobelom i poput naših starih ispuni obećanje. Međutim, imajući u vidu njegov odgovor gdje se nalazi 125.500 eura planiranih za izvođenje terorističkih akcija na dan izbora u Crnoj Gori, Milivoju Katniću bi bolje bilo da se poput šehida ISIL-a zaletio na prostorije DF-a u ulici Vojislava Grujića broj 4 i samoraznio, nego što svakom novom izjavom samom sebi otkida djelove tijela”, saopštili su iz DF-a.

Oni su reagovali na saopštenje SDT-a – da je novac koji je svjedok saradnik Saša Sinđelić predao srpskoj Bezbjednosno informativnoj agenciji u tamošnjem…

“Osnovna karakteristika sudskog procesa tzv. državni udar počiva na osobenosti Milivoja Katnića, kojeg kad uhvatite u jednoj laži, on automatski u samoodbrani izrekne još nekoliko novih laži. I tako zapetljan u mrežu sopstvenih izmišljotina, onoliki čovjek, nemoćno se koprca kao makanja u koritu što bi rekli stari Crnogorci. Pozivom DF-u da dostavi dokaze u slučaju tzv. državni udar, Cisko Kid iz Bajramovice, još jednom potvrđuje svu apsurdnost ovog procesa i institucije čija je on jedna od glavnih poluga. Samo u Apsurdistanu, tj. u Crnoj Gori optuženi treba da dokazuju svoju nevinost, a tužilaštvo ne mora da dostavi nijedan dokaz osim  ‘Edi mi je rekao’. Ali pošto nama u Predsjedništvu DF-a ne predstavlja nikakav problem da po ko zna koji put izoremo talikovu optužnicu – crnogorskoj javnosti ekskluzivno dostavljamo potvrdu o primopredaji zaplijenjenih stvari koje je srpsko tužilaštvo predalo BIA”, saopštili su iz DF-a.

Objašnjavaju da se u potvrdi od 26. oktobra 2016. godine, koju su dostavili medijima, po nalogu tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića, službeniku BIA-e Dejanu Simiću predaju se sve zaplijenjene Sinđelićeve stvari uključujući i 125.500 eura koje su serijski popisane.

“Dakle, specijalni državni tužilac Milivoje Katnić laže da je novac u srpskom tužilaštvu, a ko laže taj i krade, kaže naš narod.  Znači 26. oktobra 2016. godine – štitnici za međunožje, bodljikava žica, šoker u obliku karmina za usne, dvije perike, kombinezoni, crna zastava sa glavom vuka, dron koji je helikopter… i 125.500 eura po nalogu tužioca su predati BIA-i. Tri dana  kasnije, 29. oktobra, vladinim avionom u Beograd dolazi Milivoje Katnić sa Sašom Čađenovićem da preuzme kolegu Sinđu ali i njegove stvari koje se nalaze u BIA-i. Vraćajući se za Podgoricu vladinim avionom, Milivoje Katnić dovodi kolegu Sinđu i sav zaplijenjeni materijal što će reći – štitnike za međunožje, bodljikavu žicu, šoker u obliku karmina za usne, dvije perike, kombinezone, crnu zastavu sa glavom vuka, dron koji je helikopter… ali 125.500 eura na letu Beograd – Podgorica nestaju misterioznije od oružja u Pajinom jezeru. Kako je moguće da je Milivoje Katnić zajedno sa Sašom Čađenovićem i Sašom Sinđelićem (djevojačko Katnić ) u Crnu Goru istovario čitav ‘teroristički’ imobilijar izuzev 125.500 eura? Ovo pitanje posebno dobija na težini ako se zna da je svjedok saradnik izjavio da njemu nije vraćeno njegovih 36.000 eura i da se taj novac nalazi u sudu. Pošto novca nema u sudu, a nema ga ni u dokazima, jasno je da su ovih 125.500 evra mogli prisvojiti samo Milivoje Katnić, Saša Čađenović i pilot aviona. Ako znamo da je Saša Čađenović zbog ‘zasluga’ u državnom udaru dobio stan od 90 kvadrata u Delti nakon što je uhapsio svog nevinog rođaka Mihaila Čađenovića, da pilot nije mogao uzeti novac, jer dok bi ga izbrojao avion bi se srušio u Skadarsko jezero, ostaju samo Milivoje Katnić i kovana ograda u Novom selu na njegovoj hacijendi. Ono što je sigurno, nijednom ga nismo optužili da je recimo prisvojio perike ili štitnike za međunožje, iako neki zli jezici iz Tužilaštva tvrde da je dio bodljikave žice iskorišten u izgradnji kovane ograde. Ali ako specijalni državni tužilac ima neka saznanja dosad nepoznata javnosti, kako je potrošio 125.500 eura, a da to nije izgradnja kovane ograde, može ih podijeliti pred crnogorskom javnošću ili u sudnici, važno je samo da najzad dobijemo odgovor – Đe su pare Milivoje?”, pitali su iz Fronta.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com