“Je li mali, nije te blam? Znaš li šta radiš i čime se baviš? Nije te sramota? Sram te bilo pi*ko mala” - Volim Podgoricu

“Je li mali, nije te blam? Znaš li šta radiš i čime se baviš? Nije te sramota? Sram te bilo pi*ko mala”

“Je li mali, nije te blam? Znaš li šta radiš i čime se baviš? Nije te sramota? Sram te bilo pi*ko mala”

Emisija “Kontravizija” mladog Lava Grigorija Pajkića razbjesnila je mnoge javne ličnosti, koji nisu štedjele riječi kako bi iskazale svoju ogorčenost na njegov rad, ali i njega kao osobu.

foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Printscreen Youtube

Pošto je u emisiji prozvao opoziciju i svoje kolege novinare, tokom cijelog jučerašnjeg dana na društvenim mrežama su “pljuštale” kritike upućene sinu Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića.

Međutim, izgleda da je Lav Pajkić najviše razočarao muzičara Vlada Georgieva, kojeg čak nije ni potkačio u svojoj emisiji. Muzičar je porodici Pajkić mnogo pomogao, održao je prije dvije godine niz koncerata, a zaradu od njih dao za liječenje Pajkićeve majke Isidore Bjelice. Tada mu se Lav zahvalio, i rekao da će mu njegova porodica biti vječno zahvalna.

FOTO: FACEBOOK/LAV PAJKIĆ

– To je velikodušno, ja i moja porodica ćemo biti vječno zahvalni, ne znam da li je iko učinio neku stvar za nas kao što je Vlado – rekao je Lav.

Međutim, uprkos svemu ovome, izgleda je Pajkić toliko iznervirao Georgieva, da je on “opleo” po njemu na Tviteru.

– Je li mali, nije te blam? Znaš li šta radiš i čime se baviš? Nije te sramota? Sram te bilo pi*ko mala – bio je oštar

– Hoćeš da pomogneš nekom od srca, dođe go*no malo i se*e po svima. Na zdravlje i spasenje – bio je oštar muzičar.

Hoćeš da pomogneš nekom od srca, dodje govno malo i sere po svima. Na zdravlje i na spasenje @PajkicLav

Razlog za to mogao bi da leži u činjenici da je Lav u svojoj emisiji Kontravizija nemilosrdno napao Sašu Jankovića, a Georgiev lideru Pokreta slobodnih građana daje nedvosmislenu podršku.

A kako li će mladi autor reagovati na ove riječi?

 

 

(Espreso.rs)

1 komentar

  1. I’ve learned some important things via your post. I’d personally also like to say that there may be a situation that you will obtain a loan and never need a co-signer such as a Fed Student Aid Loan. In case you are getting financing through a regular bank then you need to be prepared to have a co-signer ready to help you. The lenders will probably base their very own decision using a few elements but the greatest will be your credit ratings. There are some loan merchants that will additionally look at your work history and make a decision based on that but in almost all cases it will depend on your scores.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com