U rekonstrukciju trening kampa na Starom aerodromu uloženo 116.000 eura - Volim Podgoricu

U rekonstrukciju trening kampa na Starom aerodromu uloženo 116.000 eura

Glavni grad, Agencija za stanovanje i FK Budućnost na trening kampu na Starom aerodromu trenutno izvode radove u vrijednosti od 42.000 eura, što je samo jedan dio ukupnih ulaganja u ovaj sportski objekat u prethodnom periodu. Radovi koji su u toku odnose se na renoviranje najstarijeg terena na kampu a tiču se rekonstrukcije ograde, zaštitnih mreža, tribina za gledaoce te izgradnje reflektora za osvjetljivanje terena za noćni rad fudbalera. Ova investicija ne podrazumijeva promjenu samog igrališta od vještačke trave. Ukupna vrijednost investicije bez vještačke trave je 31.000,00 eura.  Takođe se radi na ekonstrukciji fasade čitavog objekta koja je kao i unutrašnji moleraj. Vrijednost ove investicije je 11.000,00 eura.

Podsjećamo da su u ovom objektu rekonstruisane poslovne prostorija u klubu zajedno sa kancelarijama, press i salom za sastanke igrača, prostorija za stručni štab itd. Vrijednost ovih radova zajedno sa opremanjem istih prostorija iznosi 16.000,00 eura. Nakon toga urađena je rekonstrukcija svlačionica u kojima borave igrači kako prvog tima tako i omladinske škole fudbala što je uključivalo temeljne rekonstrukcije prije svega kupaonica. Vrijednost ove investicije je 12.000,00 eura. Izvršena je rekonstrukcija velike sale za teretanu, koja je bila neupotrebljiva. Glavni grad je dozvolio premještaj mašina za teretanu sa Gradskog stadiona pa je na taj način teretana kompletirana i predstavlja ozbiljan iskorak u profesionalnom radu sa fudbalerima. Vrijednost investicije bez vrijednosti opreme u teretani iznosi 6.000,00 eura.

Zbog velikog problema koji se ticao loše izolacije na dva ravna dijela krova površine cca 650m2, koji su prouzrokovali ogromnu štetu na čitavom objektu, urađena su potpuno dva nova dijela krova od drvene konstrukcije i limova te izvršena popravka odvodnih kanala za vodu. Vrijednost ove investicije je 30.000,00 eura.

FK Budućnost je takođe investirala u ulaznu rampu na samom trening kampu kako bi se uvelo sistem kontrole ulaska i izlaska isključivo ovlašćenih lica iz razloga bezbjednosti ali i profesionalnog odnosa prema imovini kluba. Vrijednost ove investicije je 4.500,00 eura.

Izvršena je i proizvodnja moderne reklame velikih dimenzija FK BUDUĆNOST koja će biti montirana na objektu zgrade. Vrijednost ove investicije je 5.500,00 eura.

1 komentar

  1. This website is usually a walk-through you discover the details it suited you about this and didn’t know who need to. Glimpse here, and you’ll undoubtedly discover it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com