Crnogorka kod Trampa (FOTO) - Volim Podgoricu

Crnogorka kod Trampa (FOTO)

Crnogorska manekenka i model Mila Kalađurđević, koja se proteklih nekoliko godina veoma uspješno bavi glumom i modelingom u Sjedinjenim Američkim Državama, prošlog petka bila je na prijemu kod predsjednika SAD Donalda Trampa.

Foto: Nemazabranjenih.rs

Osim sa Donaldom Trampom i prvom damom Melanijom Tramp, ona je imala priliku da se upozna i sa njegovim zetom Džaredom Kušnerom kao i sa Trampovim nasljednicama Ivankom i Tifani Tramp.

Foto: Nemazabranjenih.rs

“Upoznala sam cijelu porodicu, ali me je Tifani Tramp najviše impresionirala. Znala je da ću doći na prijem, pa me je dodala na Instagramu. Vrlo je bila ljubazna, a Trampovi su divna porodica”, kazala je Mila za Pobjedu.

Tifani Tramp je namlađa Trampova ćerka i u podsljednje vrijeme pokušava da napravi muzičku karijeru, a Tramp ju je dobio u braku sa Marlom Mejpls.

1 komentar

  1. Sto se chini… E ovo je Elite Prostituthion bajo moj! Porto Montenegro je pri ovome mala maca! Nju da prima Presjednik Amerike??? Zasto , koja joj je skola, obrazovanje, radni rezultati, koliko jezika zna, koliko radnog iskustva ima?? Nula , sve nule.. Dakle samo zato sto je neka djevojka mlada i lijepa, ne moze biti preporuka da ide na vecere sa mocnim ljudima. Preporuka je ono sto nosi ispod haljine i sto se desava kad dobije nalog od vlasnika zivota-a to su te modeling kompanije, tobosh??? Fuj. Modeling, Manekenstvo i sve te druge gluposti, izbvor za Miss i te gluposti.. Samo su paravan za prostituciju. To vi se i ptice na grani znaju!! Ne ta ti ne zavidimo Mila , no te zalimo kako brukas svoje casno prezime!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com