POTRESNI STATUS NEUTJEŠNE RIJATELJICE: ,,Bila je čovjek, veliki. Majka i borac…bila je tako srećna prije par dana…” - Volim Podgoricu

POTRESNI STATUS NEUTJEŠNE RIJATELJICE: ,,Bila je čovjek, veliki. Majka i borac…bila je tako srećna prije par dana…”

Od Miroslave Stojaković (46) koju je u nedjelju popodne ubio njen bivši momak policajac Miloš J. u Zemun Polju oprostila se njena bliska prijateljica riječima: “Anđele moj, ni riječi ni slova ne mogu da iskažu bol i tugu što si nas prerano napustila.”

Monstruma iz Zemun polja zvali su Svinjski, bio bahat i svima je pretio: Ljubavnicu izbacio iz kola i ispalio joj nekoliko metaka u glavu

– Znam da si otišla u raj. Bol i tugu i prije svega prijatelja kao što si ti nikada iz srca neću izbrisati. Ono naše uvijek, moja Mimi. Počivaj u miru i neka ti je laka crna zemlja. Mimi moja, tvoj osmjeh uvijek ću pamtiti i nesebičnu borbu za opstankom na ovoj zemlji – napisala je njena prijateljica u potresnoj objavi povodom ubistva Miroslave.

Bol i tugu zbog gubitka prijateljice nije mogao da sakrije niko ko ju je poznavao, a kako je navela drugarica ubijene žene, Miroslava je bila veliki borac.

Komentari šokiranih lica su se nizali jedan za drugim, a svaki od njih se ticao dobrote ubijene žene i njene velike borbe za život.

 Bila je čovjek, veliki. Majka i borac. Ne mogu prihvatiti da nas je napustila. Tako je srećna prije par dana bila. Humana duša bila i ostala, ali vrijeme nažalost ne možemo vratiti – kazala je njena drugarica.

Inače, ubistvu i samoubistvu prethodila je i dugogodišnja tortura koju je nasrećna žena trpjela od svog tadašnjeg momka.

Kako su rekle komšije – bila je veoma dobra žena, a njen momak ju je maltretirao.

– Bili su godinama u vezi, u poslednje vreme taj odnos je bio buran. On joj je prijetio, uhodio je, bili su na sudu zbog pakla koji su preživjeli. Često nam je govorila “Ubiće me jednog dana”, i eto, na kraju je monstrum ubi– rekle su komšije.

Telegraf

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com