Poznata ruska doktorka Marina Markova u Podgorici: Možete zakazati konsultacije - Volim Podgoricu

Poznata ruska doktorka Marina Markova u Podgorici: Možete zakazati konsultacije

Poznata ruska doktorka Marina Markova će od 12. decembra ordinirati u podgoričkoj ordinaciji Fontis, a već sada se možete prijaviti za konsultacije i pregled na brojeve telefona 069/015-303, 020/248-914 i 020/248-913.

Dr Marina Markova je hirurg ortoped, specijalista za kiropraktiku i akupresuru.

Kombinaciom drevne istočne medicine (kiropraktike) i savremene zapadne medicine postiže izvanredne rezultate u liječenju problema vezanih za koštani i muskulatorni sistem (kičmeni stub).

Dr Marina Markova je završila medicinski fakultet u Sankt Peterburgu u Rusiji. Završetkom drugog fakulteta kineske tradicionalne medicine dobila je zvanje specijaliste za kiropraktiku i akupresuru. Po završetku studija na  poziv ljekara iz Srbije /Jugoslavije/ dolazi u Beograd gdje počinje da radi. Nakon uspješnog rada je uslijedio poziv kolega iz Njemačke /Minhen/, i Švajcarske /Sent Galen/, gdje je dugi niz godina radila na njihovim klinikama. 2004. godine otvara ordinaciju Sempre Viva Centar sa stručnim timom ljekara i fizioterapeuta.

Dr Marina Markova vjeruje da treba više da se okrenemo liječenju uzroka bolesti umjesto otklanjanju posljedica ili simptoma bolesti.

Vise o dr Marini Markovoj pogledajte  OVDJE

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com