TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Dva sudara na 100 metara, ima poginulih i povrijeđenih - Volim Podgoricu

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Dva sudara na 100 metara, ima poginulih i povrijeđenih

Na automobilu kojim je upravljao nastradali muškarac smrskana je hauba u cjelosti, a vjetrobransko staklo je ostalo čitavo. Na preminulom nisu vidljive povrede.

Dva sudara dogodila su se na Obrenovačkom putu u Srbiji oko 17.20 sati, u kojima je više osoba povrijeđeno, a jedan muškarac (73) je izgubio život.

“Ima dosta povrijeđenih, naše ekipe su vozile četvoro, jedno lice je preminulo” – rečeno je iz Hitne pomoći.

Iz MUP-a Srbije potvrđuju ove podatke.

“U 17.20 kod skretanja za Željeznik sudarila su se dva vozila, “golf” i “polo”. Jedna osoba je preminula na licu mjesta, a osoba iz drugog vozila prevezena je na VMA. Poslije toga, na oko 100 metara razdaljine dogodio se drugi sudar, u smjeru ka Obrenovcu, u kome su učestvovala tri vozila. Prema prvim informacijama, lakše su povrijeđena sva tri vozača” – kažu iz MUP-a.

(Blic)

3 komentara

  1. Along with every little thing that appears to be building within this particular area, many of your opinions are generally fairly radical. Nevertheless, I am sorry, but I do not subscribe to your whole strategy, all be it radical none the less. It looks to everyone that your remarks are generally not completely rationalized and in simple fact you are your self not even entirely convinced of the argument. In any case I did enjoy looking at it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com