Home / NOVOSTI / Ovako je izgledalo vjenčanje Lepe Brene i Bobe Živojinovića

Ovako je izgledalo vjenčanje Lepe Brene i Bobe Živojinovića

Lepa Brena, najveća jugoslovenska zvijezda i čuveni srpski teniser Slobodan Boba Živojinović danas proslavljaju 26 godina skladnog braka.

Foto: Blic

Njihova svadba je te davne 1991. godine bila u žiži javnosti, toliko da je Dnevnik 2 na nacionalnoj televiziji prekinut kako bi se mladenci direktno uključili u program. Spekulisalo se da je ova svadba koštala 50.000 njemačkih maraka.

Foto: Blic

Svadbi je tada prisustvovalo oko 600 zvanica.

Foto: Blic

Bobin kum bio je teniski stručnjak Jan Cirijak, dok je Brenin bio njen dugogodišnji menadžer Raka Đokić.

Foto: Blic

Sve pozivnice su imale ugravirane monograme BB. U medijima se čak pojavila priča da su pojedini za nekoliko hiljada maraka htjeli da otkupe pozivnicu za svadbu, kako bi mogli da prisustvuju ovom događaju.

Mladenci su bili odlično raspoloženi i “sudbonosno da” izgovorili su glasno, a nakon sklapanja braka mlada je bacila bidermajer, koji je otišao u ruke Dragane Mirković.

Foto: Blic

Goste je zabavljala Vanesa Šokčić, a Saša Popović je vodio glavni dio programa oko svadbe.

Foto: Blic

Na svadbi nije bio nijedan političar, dok je sa druge strane bio veliki broj zvanica iz ostalih sfera javnog života.

Da Živojinovići nijesu štedjeli pokazuje i podatak da je na veselju bilo pripremljeno čak 650 vrsta jela. Napravljena je ogromna torta sa jestivim reketima i pločama i to na pet spratova, a služio se veliki broj koktela.

Foto: Blic

Preko 4.000 pisama stiglo je na kuću slavnog para, a pokloni su pristizali sa svih krajeva svijeta. U medijima se spekulisalo da je jedna umjetnička slika bila vrijedna koliko pola svadbenog veselja.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com