PODGORIČANIN ,,RIJEŠIO” GUŽVE U GRADU: ” U pitanju je malo šašava ideja…” - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN ,,RIJEŠIO” GUŽVE U GRADU: ” U pitanju je malo šašava ideja…”

Na Facebook stranici Podgorički vremeplov objavljena je fotografija koju je osmislio jedan korisnik te društvene mreže isvoju i deju podijelio sa građanima.Kako je napisao uz fotografiju koja bi, kako on tvrdi, riješila probleme saobraćajnih gužvi u gradu, u pitanju je ”malo šašava ideja”.

”Evo ideja za rješenje problema podgoričkog saobraćaja. U pitanju je malo šašava ideja koja se nikad neće izvesti – metro”- napisao je korisnik koji je ostao anoniman.

Ova ideja veoma brzo ”zaradila” je veliki broj komentara.

Bilo je i onih koji smatraju da je ideja dobra pa su napisali: ”Podgorica već odavno dobija obrise metropole pa bi metro bio razumno rješenje”, preko onih koji misle da ideja nije baš najbolja: ”U gradu đe vam treba 15 minuta biciklom s kraja na kraj grada metro??”, pa do onih šaljivih tipa: ”Metro bi super radio kad bi ovih 600 000 Crnogoraca nekako zamijenili sa 600 000 Švajcaraca”, ”Mnogo bi bilo i metro i autoput i skijalište novo u Kolašin i tunel na Brajiće”.

Bilo je međutim i onih koji su ideju shvatili ozbiljno, pa su iznijeli i neke svoje prijedloge:

”Mogli bi tuneli za pješake. Na kruznom kod Vektre najviše zaguše saobraćaj pješaci i nepropisno parkirana vozila”, ”Valjda bi nam prvo bila potrebna tramvajska mreža, i bila bi dovoljna za narednih 50-60 godina.”

(Antena M)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com