PRETRESENO VOZILO: Mladić u vozilu ,,Renault Clio” nosio pištolj - Volim Podgoricu

PRETRESENO VOZILO: Mladić u vozilu ,,Renault Clio” nosio pištolj

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bijelo Polje su danas preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti podnijeli krivičnu prijavu protiv jednog bezbjednosno interesantnog lica zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

 

Naime, službenici Interventne jedinice CB Bijelo Polje su, 07.12.2017. godine oko 01,15 časova, izvršili kontrolu vozila marke „Renualt Clio“ bjelopoljskih registarskih oznaka kojim je upravljao M.K. (31) iz Bijelog Polja. Kontrolom vozila policijski službenici su u platnenoj torbici koja se nalazila između sjedišta vozača i suvozača pronašli i oduzeli pištolj marke „Glock 17“ kalibra 9mm sa okvirom u kojem se nalazilo 15 komada metaka 9mm.

 

Pronađeno oružje i municija biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

 

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se protiv M.K. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com