Početna » NOVOSTI » Udario djevojčicu automobilom, pa pobjegao!

Udario djevojčicu automobilom, pa pobjegao!

Na pješačkom prelazu kod Elektrotehničke škole u Pančevu danas nešto prije 18 časova automobil je udario dijete, a vozač je zatim pobjegao sa lica mjesta.

– Naše ekipe danas oko 18 sati ukazale su pomoć djetetu koje je udarilo vozilo na pješačkom prelazu, a ono je dalje transportovano u bolnicu – rečeno je za “Blic” iz pančevačke službe hitne pomoći.

Kako izvještava lokalni portal “Pančevo, moj kraj”, očevici su rekli da je automobil dolazio iz pravca Ulice Maksima Gorkog ka Vojvode Radomira Putnika, i nije išao pretjerano brzo.

Prema nezvaničnim saznanjima, djevojčica je počela da prelazi pješački prelaz, a automobil ju je “zakačio” prednjim lijevim branikom. Vozač se nije ni zaustavio, već je odmah otišao s lica mjesta, produživši ka Ulici vojvode Radomira Putnika.

Prolaznici su pozvali Hitnu pomoć, koja je vrlo brzo stigla i zbrinula uplašeno dijete i prevezla kolima Hitne pomoći na dalje preglede.

Check Also

UMALO TRAGEDIJA: Djevojčica htjela da skoči sa prozora zgrade

Mlađa ženska osoba danas oko 11.20 sati htjela je da skoči sa zgrade u Zemunu. ...

PODGORICA: Preminula djevojčica nije imala šećer?  

Kompletna medicinska dokumentacija dvogodišnje djevojčice iz Podgorice, koja je prošle srijede umrla pod još neutvrđenim ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *