Udario djevojčicu automobilom, pa pobjegao! - Volim Podgoricu

Udario djevojčicu automobilom, pa pobjegao!

Na pješačkom prelazu kod Elektrotehničke škole u Pančevu danas nešto prije 18 časova automobil je udario dijete, a vozač je zatim pobjegao sa lica mjesta.

– Naše ekipe danas oko 18 sati ukazale su pomoć djetetu koje je udarilo vozilo na pješačkom prelazu, a ono je dalje transportovano u bolnicu – rečeno je za “Blic” iz pančevačke službe hitne pomoći.

Kako izvještava lokalni portal “Pančevo, moj kraj”, očevici su rekli da je automobil dolazio iz pravca Ulice Maksima Gorkog ka Vojvode Radomira Putnika, i nije išao pretjerano brzo.

Prema nezvaničnim saznanjima, djevojčica je počela da prelazi pješački prelaz, a automobil ju je “zakačio” prednjim lijevim branikom. Vozač se nije ni zaustavio, već je odmah otišao s lica mjesta, produživši ka Ulici vojvode Radomira Putnika.

Prolaznici su pozvali Hitnu pomoć, koja je vrlo brzo stigla i zbrinula uplašeno dijete i prevezla kolima Hitne pomoći na dalje preglede.

2 komentara

  1. Excellent blog here! Also your web site loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com