Igra je gotova: Čarli Šin doneo drastičnu odluku! - Volim Podgoricu

Igra je gotova: Čarli Šin doneo drastičnu odluku!

U talasu šokantnih priča o silovanjima i seksualnom uznemiravanju u Holivudu, pojavila se i glasina da je Čarli Šin u 19. godini na snimanju filma Lukas silovao trinaestogodišnjeg kolegu Korija Hajma, piše Glossy.

 

“Hajm mi je rekao da je imao seks sa Šinom dok su snimali film Lukas. Rekao mi je da su pušili marihuanu i imali seks. Potvrdio mi je da u pitanju bio analni seks. Hajm je rekao da je nakon toga Šin postao veoma hladan prema njemu i distancirao se. Kada je Kori htio opet da budu intimni, Čarli nije bio zainteresovan”, ispričao je nedavno glumac Dominik Braska za National Enquirer.

Nakon što su svi svjetski mediji prenijeli ovu priču i u filmskoj industriji se podigla bura, PR služba Čarlija Šina saopštila je kratko:

“Čarli Šin kategorično poriče bilo kakve priče o silovanju.”

To, međutim, nije bilo dovoljno. Priča je dobila novi tok.

 

 
foto: Profimedia

Budući da se priče o ovom incidentu nisu stišavale, a list National Enquirer je kasnije čak optužio Šina da je time što je navodno dao marihuanu Koriju Hajmu “gurnuo mladog kolegu u spiralu depresije i drogiranja koja ga je na kraju koštala života“, budući da je pomenuti glumac preminuo od posledica višegodišnje upotrebe narkotika.

Zbog svega toga, Čarli Šin je donio odluku da tuži National Enquirer.

“Tokom gotovo četiri decenije karijere, uvijek sam se zalagao za istinu i plemenitost. Bezbroj puta sam priznao užasne stvari koje sam uradio i kojih bi se neki drugi stidjeli zato što cijenim istinu i poštenje. Ipak, svaki čovjek ima tačku preko koje se ne može. Ove neosnovane optužbe se sada završavaju. Strastveno ću se boriti protiv svih koji o meni objavljuju bolesne laži. Igra je gotova”, stoju u Čarlijevom saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com