Ranjena Podgoričanka završila u Kliničkom - Volim Podgoricu

Ranjena Podgoričanka završila u Kliničkom

Branislav Pupović (34) uhapsen je juče nedugo nakon što je nožem ispred prodavnice izbo Podgoričanku Vesnu Tadić (37).

Žena je odvezena Klinički centar i nije u životnoj opasnosti.

Iz policije je potvrdjeno da je do zločina doslo juče u podgoričkom naselju Zlatica.

 Podgorica: Osumnjičeni za ubistvo u pokušaju lišen slobode u kratkom roku

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su  preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju počinjeno na štetu V.T. i tom prilikom lišili slobode B.P. (34) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo.

Naime, službenici Dežurne službe CB Podgorica su, 10.12.2017.godine oko 08,20 časova, obaviješteni od strane osoblja Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Podgorici da je u njihove prostorije zbog pružanja medicinske pomoći primljena V.T, sa višestrukim povredama nanijetim hladnim oružjem – nožem koje joj je nanijelo tada nepoznato lice

Odmah po primljenom obavještenju službenci CB Podgorica su, po nalogu postupajućeg državnog tužioca, izašli na lice mjesta, prikupili obavještenja od građana, izuzeli video materijal sa kamera za sigurnosni video nadzor koje se nalaze u neposrednoj blizini mjesta događaja i preduzeli druge operativne mjere i radnje

Sve preduzete aktivnosti su veoma brzo rezultirale identifikovanjem i lišenjem slobode B.P

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je B.P došao u ulicu Lovćensku u neposrednoj blizini prodavnice „Planet“ te da je prethodno sa sobom ponio veći kuhinjski nož koji je uzeo iz porodične kuće. Nakon obavljene trgovine u navedenoj prodavnici V.T. se uputila ka svom vozilu i tada joj prilazi B.P. i bez ikakve najave i povoda, kuhinjskim nožem joj nanosi više ubodnih rana u predjelu tijela, nakon čega se udaljava.

 

U Urgentnom centru KCCG oštećenoj je ukazana medicinska pomoć i ona je nakon preduzetih medicinskih  procedura otpuštena na kućno liječenje.

 

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je naložio da se B.P. liši slobode i da mu se privede iz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju. Nakon saslužanja državni tužilac je donio rješenje o zadržavanju B.P. u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu, kazali su iz UP.

 

 

1 komentar

  1. “I wish to show thanks to you for rescuing me from this particular predicament. Just after researching through the search engines and coming across techniques which were not pleasant, I believed my entire life was gone. Being alive without the solutions to the problems you’ve solved through the review is a critical case, and those that could have adversely affected my career if I had not discovered your web page. Your personal ability and kindness in playing with almost everything was invaluable. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t discovered such a stuff like this. I’m able to now relish my future. Thank you very much for your reliable and results-oriented guide. I won’t think twice to propose the blog to any person who needs and wants guide about this subject.”

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com