U Dobroti otvorena vrata renoviranog Aroma marketa - Volim Podgoricu

U Dobroti otvorena vrata renoviranog Aroma marketa

 

Kompanija Domaća trgovina danas (11.12.2017) je otvorila renovirani Aroma market u Dobroti na površini od preko 1000 kvadratnih metara. Market je u cjelosti renoviran, obogaćen savremenom opremom, a kupcima nudi više od 10000 proizvoda poznatih domaćih i stranih proizvođača. Italijanski proizvodi „Conad“ zauzimaju posebno mjesto na policama po svom provjerenom kvalitetu,  kao i Aromina domaća robna marka „Montella“.

Uz ponudu svježeg voća, povrća, mesa i delikatesa,  ponuđen je veliki izbor sireva iz Holandije i Italije. U Aroma kuhinji će se pripremati raznovrsna gotova jela, a posebne recepture su pripremljene za sekciju brze hrane. Pored toga, svakodnevno će potrošači  moći da kupe raznovrsne vrste hljeba i ukusnih peciva.

Po širini asortimana u svim kategorijama, Aroma je već prepoznatljiva po brižljivo odabranoj ponudi, a o ugodnom ambijentu za kupovinu brinuće se 50 zaposlenih.

„BioDar“, kao jedinstven koncept zdrave hrane, je u Aroma marketima zaslužio posebno mjesto, pa će i  potrošači u Dobroti imati priliku da u njemu nađu organske i druge proizvode koji popularizuju zdrav način života.

Vrata Aroma marketa u Dobroti biće otvorena svakog dana od 7 h do 23h.

 

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com